Vigseltal och burgare

Igår...


...hade vi lektion om vigseltal. Vilket gjorde mig mest nervös eftersom vi mest verkade prata om hur man säger något om kärlek i tider när 50% skiljer sig. Och så fick vi tips på läsning om man behöver lappa ihop äktenskapet. Ja som nygift känner jag mig inte precis där. Men jag var ju inte riktat till oss såklart. Men jisses vad kul det ska bli att skriva ett vigseltal! Sen hade vi lite repetition så jag passade på att ha liturgiska kläder....vart jag och Leo ute och åt. Jag provade min kaftan nämligen och skulle vidare sen så Leo var sjysst och gjorde mig sällskap. Så vi käkade burgare för det gillar vi. Hehe.

...kollade Marcus och jag hockey på Malmö arena. Malmö-KHK är ju ett måste för oss. Vi är ju gifta med fienden så att säga. Men Karlskrona vann och jag är nöjd!

Tjuvstartat julen och haft myshelg

Rubriken säger ju precis vad vi gjort faktiskt. 


Fredagen var vi hos grannarna och mös hela kvällen mes sushi och godis.

Lördag hämtade vi upp Rebban och drog till Hässleholm. Där mötte vi upp Marike och Maggan för att gå på julmarknad ihop. Kvällen hade jag och Marcus dejtnight. Han lagade den lyxiga fredagsmaten och sen kollade vi film ihop. ❤ 

Idag har vi bara chillat hemma heeela dagen. Rensat de sista bilderna från bröllopsresan i USA och sen blev vi hembjudna på söndagsmiddag hos svärisarna. Myser nu i soffan med kaffe och godis.

Såna här lugna helger behöver vi fler av.

Vigselövning

Haft en bra dag i skolan. Vi har börjat med vigselliturgi nu så vi fick lajva flera bröllop idag! Kul. Har nu både gift mig med Anna och Joel (fast med påhittade namn klart). I övrigt är jag en aning stressad med för nu kom allt! Alla uppgifter har lagts nu i slutet så nu har jag massa skoluppgifter att göra. Behövde dessutom färga håret. Har alltså lärt mig idag att jag klarar av att både skriva uppgifter och färga håret samtidigt. Japp. Stod i badrummet i handduk och skrev en själavårdsuppgift med färgen i håret. Så är livet just nu. Haha.

RSS 2.0