Snor, snor snor...och lite praktik

Ja jag har väl bara fortsatt mitt förkyla liv de senaste dagarna. Men däremot kunde jag inte ligga hemma längre för jag får inte missa praktik... så både igår och idag har jag släpat mig dit. Och puh! Det är jobbigt när man inte känner sig bra. Men det är ju så kul! Önskar bara jag slapp denna förkyldhjärna och förkyldkropp så jag kunde fokusera till max.
 
Hursom fick jag igår vara med på gudstjänst för små och stora (ja sjukt mys med alla bebisar och barn), lunchmässa, sopplunch och sen förberedande för påskspelet vi ska ha. Jag har fått en fi roll ska ni veta! Mer info kommer om den. Sen Bestod resten av onsdagen av att vara död på soffan.
 
Idag fick jag sovmorgon (välbehövlig sådan) och sen liturgisk sångövning med musikern i församlingen. Et varade inte så länge som jag tänkt så hade en del dötid... men då passade jag på att gå hem till Rebban som bor i närheten! Vi hade det så mysigt med te och snack i hennes soffa medan regnet öste utanför. Bäst att ha såna bra vänner man kan smita hem till. Sen upp till församlingshemmet igen för att öva påskspel igen. Ikväll har jag fortsatt att vila mig på soffan. Snoret bara rinner å rinner så jag tillåter mig själv att inte göra många knop så länge det känns så här.

Fuck cancer

Jag kollade barncancergalan senast och där var någon med som berörde mig djupt. Alexander Falk. Jag kände honom absolut inte eller så men han berörde mig. En 18årig kille med obotlig cancer. Så borde det inte få vara... Jag började följa honom på instagram och han verkade ändå alltid glad och hade förmågan att uppskatta livet på riktigt. 


Igår gick han bort läste jag. Och jag som inte kände honom alls blev ändå sorgsen. För så borde det inte få vara. En kille som inte är i närheten av att ha levt färdigt borde inte få dö.

Jag kände honom inte men han har berört mig och jag skänker mina böner och tankar till honom, hans familj, vänner och alla andra som cancern tar innan de fått leva klart.


Igår tände vi våra maja lyktor till minne.

PSSST! Alla majalyktor och annat från Majas Cottage ger 50% till bsrncancerfonden. Köp!

Från sol till skrutt

Igår var det finns väder och sol. Så bra jag mådde och så pigg jag kände mig! Jag vart tillochmed ute och gick 1,5 timme på eftermiddagen. Sen satt jag med min kompis Johan på balkongen resten av soltimmarna. Spenderade kvällen i svärföräldrarnas uterum med pizza.


Men idag då...! Idag känner jag mig så skruttig och förkyld. Yyl. Skulle vart effektiv och förbereda VFU-grejer idag men orkade inte. Har legat på soffan och kollat på dokumentär och tv istället... urkass.  Skulle dessutom yogat, sorgen att missa det.

Men den här dokumentären, Fed up hette den. Skitbra. Kolla! Handlar om matens och sockrets påverkan (kort sammanfattat).

Nu ska jag fortsätta spendera kvällen i soffan. 

Skriv inläggstext 

RSS 2.0