Rockfest

I lördags sov vi ut för en gångs skull och sen åkte vi mot bosjö kloster för julmarknad. Jag älskar ju sånt men denna vart inge vidare faktiskt. Lite småmys men alldeles för lite grejer. Och där det väl var något var det i trånga lador där man knappt kunde röra sig. Mje...
Efter åt vi och vilade tills det helt plötsligt var bråttom att fixa sig. Så det var rockfest och de svarta kläderna och nitskorna åkte på (för att jag aldrig har det annars 😉😉). Men det var ett bra tema som jag känner mig bekväm i!
Superhärlig fest med Marcus släktingar som jag gillar, god mat, massa skratt och massa dans +världens bästa musik, rockmusik. Dessutom kom luftigitarrerna fram i många vevor 😉
Hemma vart vi inte förrän 02.

Förvirrad fredag

Skojar inte... var helt lost hela dagen. Men lyckades ändå gå på morgonmöte inför konfaträff och sen ut med Erik och Olof på black friday på nova. Efter det in till domkyrkan för att hålla middagsbön och sen träffa Marike. Trots vår förvirring lyckades vi köpa kalender, kaffe, bubbel till kvällen och lunch +fika att ha med hem till mig. Väl hemma skrev vi klart de sista bröllops inbjudningarna (så de ska skickas nästa vecka).
Överallt va jag sjukt förvirrad och gick in i folk, glömde saker och bara var allmänt lost. Skyller på tidig fredag?
Till kvällen åkte jag, Marike och Marcus in till Lund för att möta upp andra vänner och gå på inflyttningsfest hos Henrik. Vi hade även prov av olika sorters bubbel inför bröllopet. Sjukt kul!

RSS 2.0