Too cool for school today

Idag har jag inte gjort någonting tvunget eller skolrelaterat alls faktiskt.
Drog in till lund för att käka lunch och hänga med Alexandra. Så kul att ha hittat en ny vän från Karlskrona som flyttat till Skåne och tillochmed pluggar (typ) samma som jag. Yey!
Stack sen till jobbet och snackade med en arbetskamrat ett tag och efter den konfirmationsträff a la 24 äventyren.
Just nu är det så mycket i skolan så jag vill helst gräva ner mig i en grop ett tag.. skönt att inte ha ett skit med den att göra idag faktiskt.
Men imorgon måste jag dunderplugga! Sakerna skriver ju inte sig själva när jag är ledig precis....
 
Avslutar min frihetsdag med Paradise Hotel.

Monday bloody monday

Sååååå även vi gick upp halv 5 och satte oss på balkongen för att spana in blodmånen i natt. HUR COOLT SOM HELST! Vi tog på oss onesies och filtar och satt och mös, pratade och kollade på månen en stund. Sen vart det sova igen. Tänk år 2033 kan jag sitta som en riktig tant och påpeka hur jag minns när det var blodmåne sist, haha!
 
Dagen har i övrigt bestått av massa plugg (gaaaaah det tar aldrig slut...), en visit till IKEA och Emporia och nu Paradise Hotel!
 

Hejdå fritid!

Nu har jag så mycket att göra i skolan så jag hinner inte med något annat... har inte ens kollat på tv idag (!!!) utan varit i skolan hela dagen och sen hem för att plugga hela kvällen....JAG ÄR SÅ TRÖTT! Men kan inte sova än för jag är fortfarande inte klar med dagens plugg. Dom närmaste veckorna kommer vara kaos. Hejdå lugna kvälls-liv, jag saknar dig massor redan. *snyft*
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0