Julklappar!!

Dagen började strömlöst. Har glömt hur det är att bo i nättraby och bli av med strömmen när det stormar. Men men! Det fick en positiv vändning när Linnea  (lillasyster) fick gå hem från skola på grund av strömbristen så jag har haft pluggsällskap hela dagen. 
Sen packade jag och Nea in oss i bilen och åkte till stan för att möta mamma och shoppa julklappar. Har verkligen haft flyt i år med alla klapparna så jag är supernöjd med min shopping. Tillochmed hitttat bra små julklappar till julklappsspelet.
(Asso, att jag aldrig kan se normal ut på bild.... men bjuder på denna för det är den enda som togs. Hehe babyface)
 
Nu när vi varit i karlskrona halva tiden är de dags att byta och bo hos pappa i en vecka. Så nu sitter jag med te och filt och myser i pappas soffa. Halv 8 hos mig är på tvn och farfar sitter snarkande och sover i fotöljen bredvid. 
Familjen är nog det bästa ändå❤

Lödag +1a advent

 
Igår hade jag sååå härligt häng! Först drog jag och Marcus med hela mammas familj och spelade badminton i 2 timmar på rosenholm. Dunderkul! Första gången jag provade men kommer definitivt göra om det! 
Sen på kvällen hämtade jag upp Johanna så drog vi till torhamn för att hälsa på Linn i hennes nya hus och ha tacomys (men hallåååå nu längtar jag lite ihjäl mig efter ett eget hus!!!). Kan säga att vi redan nu bestämt att vi kommer spendera många sommarkvällar där.
 
(Alltså ja de får bli en dubbelbild nu när jag mobilbloggar och inte har en aning om hur man tar bort en av dom...)
 
Idag är det första advent och den inledde mamma och jag med att gå i kyrkan (för första gången ihop). Sen kom mormor hit på middag. Tycker verkligen om att träffa min mormor och inser alltid att jag gör de för sällan..... 
 
Ja men nu ligger jag här i sängen och lyssnar på stormen! Härligt att vara hemma i karlskrona.

Black friday

I söndags åkte jag och Marcus till karlskrona för att spendera 2,5 veckor här. Har haft så fullt upp och passat på att träffa massa gamla ab mina gamla kompisar. Älskar att hälsa på här i min hemstad! ❤ 
 
Igår va jag hos Vlora och hälsade på henne och bebisarna (Leona och Bob). Asso när Leona va en liten bebis hängde jag där nästan hela tiden och myste. Nu är hon snart 3 år och storasyster! Tiden går så sjukt fort....
I alla fall gick vi på stan och fyndade lite nu när de va black friday. Sen gick vi hem till Vlora och mör ner i soffan med en film.
 
 
RSS 2.0