Jobba, jobba joooooobba

Precis vad jag gjort hela helgen. Jobbat. Men det fanns tid för annat med såklart. 

I lördags hade jag ett dop ute i Vomb och efter hann jag både övningsköra med Alex och träffa Alexandra och lilla Eldar. Vi kollade Eurovision och snackade hela kvällen så tiden bara sprang!Söndag vart det mässa och kyrkkaffe där vi hann snacka om allt mellan himmel och jord. Efter åkte Marcus och jag till Österlen och åt, mumsa glass och promenerade. Älskade sommar där man kan göra såna mysiga saker! På kvällen kom Annie och Johanna med snacks som vi åt och drack bubbel på balkongen hela kvällen. Mina Karlskrona-bffs ❤


Gökottan

Detta årets Kristi him var min bästa någonsin fakriskt. Trots att jag fick gå upp kl 06! Men jag skulle ju hålla gökåttan kl 08 ute i Silvåkra och det var drömmigt. Där var vi, ett härligt gäng som tagit sig upp och placerade oss ute i naturen med de skånska slätterna som vy. Vackrare ställe har jag aldrig firat gudstjänst. Och så var Jenny med som spelar nyckelharpa. Hur häftigt är inte det då!? Efter fikade vi ihop och småpratade. Det var så himlans fint och tyvärr går det inte att dela såna känslor på en blogg så ni förstår. Men jag önskar jag kunde.

Kom hem sen vid halv 10 och väckte Marcus med frukost på balkongen. Resten av dagen donade vi i lägenheten och slutade sedan i soffan.Ullared

Vila är jag uppenbarligen sämst på... Vi hade nämligen en resa inbokad med svärföräldrarna till Ullared. Detta ställe jag har någon typ av hat-kärlek till. För mycket folk på samma ställe och massa köphets. Blä. Fina saker som vi behöver till lägenheten som dessutom är billiga. Yey.

Men den här gången tog vi det lugnare eftersom vi hyrt en stuga. Så vi kunde ta det lugnt dit, äta frukost på vägen och sen handla i lagom takt. När vi var klara för dagen åkte vi till stugan och varvade ner innan vi drog till Harrys för käk. Hamnade visst mitt i quiz med. Och låg HAJA ESLÖV (ja... vi... 😉) kom 3:a utan så värst mycket googlande ska jag säga er! 
Söndagen började med en långpromenad med svärfar och sedan frukost i solen innan vi åkte för mer shopping. Först handlade alla skor utanför, vi stötte på Anders Bagge (som fotade med svärföräldrarna och berömde mitt hår, de ni!) innan vi återvände in i varuhuset för det sista. Och fika. Fika är viktigt.

Nöjda och trött körde vi sedan hem och kånkade upp alldeles för mycket grejer in i lägenheten.

Jättemysig helg med några av de människor jag tycker om allra mest på denna jord. 💜


RSS 2.0