Mors dag

Mors dag började med en mysig frukost på altan. Ja det blev ju över från svensexans brunch. Och i år hade vi lyxen att båda våra mammor var hos oss på mors dag! Som present hade Marcus och jag planerat en utflykt med grillning i Skäralid. Där hade vi supermysigt och vandrade, gick tupsrunda och grillade och åt ihop. Hur mysigt som helst. 


Extra lång helg + svensexa

Ja hurra för långhelg! 

Fredag var ju Marcus ledig också så vi har bestämt att ta en dag för att handla in det sista för bröllopet.
I Eslöv köpte Marcus kostym, skjorta och väst. Och 15% studentrabatt är ju lyckan! Sen for vi in till Malmö och vi började med att käka på Texas longhorn (som jag älskar) och sen spana efter skor. Eller ah han hade redan ett par i sikte och de vart de enda finskor han gillat. Och JUST DESSA fanns på risker, sista paret i rätt storlek, 20% rea. Kan det bli bättre?
Allt fixat till mannen så vidare för att mysfika vid kanalen i Malmö på glass och islatte. 
Sen guldfynd och lämna alla ringar på gravyr och puts. För övrigt är jag skräckslagen att lämna dom i andras händer i 2 hela veckor... och så känns det tomt på fingret nu. Yyl. Men en mysig dag hade vi.

I lördags vaknade jag 04 och kunde inte somna om för jag var så nervös. Allt jag skulle försöka få med i smyg och lyckas ljuga för Marcus hela dagen. Haha. Men vi körde hem till hans föräldrars hus och där väntade ett gäng killar... och svensexan var igång! Jag, mamma, svärmor och lillasyster var ju där så vi fick vara med på frukosten men sen drog männen iväg. Vi åkte istället till Malmö och badade på ribban, åt glass och åkte sen in till stan för att shoppa lite. Sen, det vi alla längtat efter: pinchos! Där satt vi och gottade oss länge med bubbel, vin och massa god mat (kanske lite för mycket, hehe).

Nu är jag vaken och mannen är inte hemma, han sov över. 😂

Lugn, pyssel och bröllopsdag

Jag har varit sämst på att blogga denna veckan. Antagligen för att den vart stressig med slutfas i skolan men inte superspännande att höra om. 😉


Men i måndags var jag hemma och bara pausade från allt. Låg på balkongen och läste en bok och var ute och gick i solen. På kvällen: yoga. Och nä... inte min typ av instruktör. Typ mer Pilates.

Tisdag var det svärföräldrarnas 25-åriga bröllopsdag så vi var ute och åt tillsammans +Marcus lillebror.

Onsdag yoga och YEY!!! Min vanliga yogalärare var tillbaka så allt var frid och fröjd igen. 


Torsdag = Kristi himmelsfärd och så vart vi lediga. Flisan kom hit och vi åt, fikade, snackade massa om livet och sen hjälpte hon mig pyssla. För det är hon bäst på (typ i hela världen). Och så fint det blev! På kvällen hängde jag och Marcus och spelade spel. Hint: jag vann.

RSS 2.0