Volbeat i Köpenhamn

VILKEN SHOW! Gillade den i malmö men här på deras hemmaplan vart den ännu bättre! 
Annie och jag lyckades ändå irra oss till Forum och kom 2 min innan de öppnade men lyckades ändå få ståplats näst längst fram (bara ett kort par framför oss). Galet. Som förra gången vart Crobot och Airbourne förband. Crobot är sådär enligtmig men lite underhållande att kolla på en stund. Airbourne är bra men spelade nog lite för länge ändå (mer än 1 h) för att vara förband. Vi hann få liite ont i ryggen. Men när volbeat gick på var allt glömt! Vi bara dansade, rockade, vidtade händer och sjöng med hela under svettiga konserten! Megabra med en massa bra låtar och flera gästartister från Kph. MAGISKT! Tiden gick så fort så plötsligt var de typ slut. Wuuäää... 😢
 
Om ni gillar volbeat ska ni absolut se dem i deras hemstad för där är de som bäst!
 
 
Sorry för usla bilder, har helt enklet en usel mobil.

Sista veckan i oktober

Spännande rubrik eller hur. Haha...
 
Måndag: sjuk, hemma och kollade chick-flicks och drack ekologisk abarbersaft (bästa sjuksaken).
 
Tisdag: Bättre, vart ute och gick en långsam minirunda med Alex och Adrian.
 
Onsdag: skolplugg, långlunch med skolkompisar och seminarium +kvällshäng med Marike. Dessutom skrev vi alla adresser till inbjudningskorten till bröllopet.
 
Torsdag: Lunch med Jonas, planeringsmöte för konfa och på kvällen: Volbeat på hemmaplan, i Köpenhamn 😍
 
Helgen: Fredag kväll åkte vi till kungsbacka där min fabror med blivande fru och min lille kusin Wille bor. Köpte på oss fika, stannade och åt på vägen dit och lyssnade bara på en massa volbeat.
Lördagen var vi ute och gick i kungsbacka och fikade. Sen åkte jag och Marcus in till Göteborg och gick på Lisebergs halloweenevent! Iiih va kul. Men jag är lättskrämd och det var superlåmga köer så de blev inga spökhus, läskigt nog med zombies som gick runt på distrikt Z -området. All dekoration var för övrigt så fin och mysig och vi trivdes massor med att promenera runt där. 
Idag vart det 2-års kalas för Wille så vi firade honom med brunchbuffe, tårta, presenter och sång. Så glad han var pojken! Nu är vi hemma igen efter bilfärden med stopp på IKEA för mat (hehe och råkade köpa med ljus hem också).
 
Summerar veckan som tråkig start men uppåtstegrande till superbra! 
 
 
 

Från helgjobb till sjukstuga

Jobbade fredag kväll och hade en sjukt hektiskt jobbdag på lördagen. Gick ut och tog en öl eller två med kompisar efter och sen hem.
Mådde dåligt när jag kom hem och sen bröt helvetet av någon slags magsjuka ut. Skulle egentligen jobbat söndag med men det gick inte. Ni kan ju ana att jag inte gjort många knop varken igår eller idag. Nope. Bara legat i soffan och kollat chick flicks +sovit i 2 dagar nu och är ändå helt slut. Ugh.
Tur Marcus tar hand om mig ❤
 
 
RSS 2.0