En kväll i köpenhamn

Denna veckan hade vi ledig dag torsdag så klassen bestämde sig för att hänga lite och dra till Köpenhamn. Alla kunde inte vara med som det brukar vara men vi vart ändå ett stadigt gäng på 8 pers. Väl i Danmarks huvudstad käkade vi först smörrebröd på en mysig källarrestaurang. Och mums vad gott det var! Det var min premiär med denna smarriga maträtt.

Sedan gick vi vidare till fler mysiga ställen för att dricka lite bubbel och drinkar. Resten av kvällen hade vi bara härligt häng ihop och pratade bort natten. Kom hem vid 5 faktiskt, haha.


Tack för denna gången Köpenhamn och fantastiska klasskamrater.

En riktig hösthelg

För en gångs skull hade Marcus och jag ledigt den typ i våras! Så vi tog en mysig helg ihop som började med att hämta ut VÅR NYA BIL! Japp, vi bytte in vår fina Volvo (det kändes lite sorgligt) till en nyare Audi A4 (det kändes superbra). Så premiärturen bar först till Kiviks för att gå på äppelmarknaden. Där spanade vi in äppeltavlan, köpte lite äpplen, karameller och must och käkade äppelburgare som vart sjukt gott. Sen körde vi vidare till ett superhemtrevligt café med kakbuffé. Efter det en runda på loppis och vidare mot

Mandelmanns gård. Vilket var mysigt för där fanns små grisar! Vi hann också inom att kolla på Marcus bror som spelade fotboll innan vi avslutade utflykten i Smygehuk (Svergies sydligaste ställe).
Nöja och glada drog vi hem till svärföräldrarna på käk och kvällshäng.

Söndagen blev lite lugnare så vi sov ut innan vi åkte till Lund för skördefest i stadsparken! Solen sken och vi fick promenera bland massa ekologiska, hembakade, hemodlade och hemgjorda saker. Vi tog oss en kravfika, kollade in djuren och musttillverkningen, köpte ekologiskt te och tog en promenad i parken. Vilken härlig dag. Sen köpte vi hem munkar och latade bort söndagen. Precis i min smak!

Början på min skapelsetattoo

Ja som sagt låg jag under nålen hela fredagen. Men det bekymrar mig inte för min tatuerare är himlans härlig. Han och jag kan bara snacka bort flera timmar så det är faktiskt kul att hänga där. Och sen kom dessutom Leo och lunchade med mig och satt med de sista timmarna.

Ja 10-16 gick bra men ouch, det gjorde ondare denna gången. Mest för att han envisades med att dra nålen på insidan armen, armveck och armbåge. Blä. Men jag får något fint för det så det är bara att ta.

Är dock inte lika nöjd med livet inkletad i salva och att bara kunna sova på ena sidan nu. Hehe.

Bara 2 gånger kvar.

RSS 2.0