Iron Maiden

Mitt i lägret fick jag ta en dag ledigt eftersom min farbror Martin köpt biljetter till Iron Maiden på ullevi!
Och ja dom av så bra. Hörde i efterhand att folk klagat på ljudet och tänkte gå. Men hallå... moget. Vem betalar typ 800 kr för en konsert och går sen hem för att man inte hör alla ord helt? Ullevi har inget bra ljud, det är inte byggt för att ha fantastisk akustisk. Men då får man väl bara sjunga med högre själv. Tycker det är ganska lökigt att gå. Iron Maiden är inte tråkiga för dom levererar alltid med show och håll igång med awesome låtar. Jag är så nöjd! 
Det enda som vart minus va att dom inte spelade Run to the hills. Varför inte lixom?
 
 

Läger med sommarkonfirmanderna

En vecka hängde vi alla 60 pers på lägergården mitt ute i skogen i Bosarp. Mys!
 
Vi har badat i sjön, lekt, haft både pingst-, påsk- och julfest med all in teman. Sen har vi snackat allvarligare saker med som döden, jämställdhet, Jesus, Bibel, treenighet och en massa annat. Klart vi hade en hel kväll med relationer, kill och tjejgrupper, och frågor till andra könet. Det är så bra pass!
Och ja det kan låta normativt att dela in i tjej och killgrupper men passet funkar inte i helgrupp och eftersom Sverige bara erkänner 2 kön går vi på vad man är född som enligt personnummer. Det är helt ok vad man än identifierar sig som men vi kan inte dela in grupper efter detta än.
Hur som haver vart det ett bra läger trots för lite sömn. Och nä jag är inte typen som dygnar, I need mah sleep! Men vi kör hårt så pass kl 08-00 gör att jag inte precis sover ut under en sån vecka. Men det är värt det. Våra läger är så bra med skön musik, vänskap och andakter. Bäst är kvällsandakterna med tända ljus i mörkret.
Sista dagen bjöd klart på soaré med konfirmanderna och show a la ledarna. Haha ni skulle vart där! Det blev ungersk folkdans, let it go growl battle, tumdansen, spontanpjäs, Mr och Ms Bosarp med lite crossdressers, (sjukt snygga), den brittiska pastorn och såklart godisregn.
 
Vilket flummigt inlägg det blev, haha. Men det är så svårt att få ner denna upplevelse i text.
 
Nu övar vi inför konfa på söndag! 
 
 
Min grupp på lägret
 
 
 
 
 
 

Hoppsan!

Ja hoppsan kan man säga... bloggen har ju blivit liiite lidande (typ i 2 veckor) eftersom jag har vart iväg och gjort så himlans mycket senste tiden. Men nu är jag tillbaka!
 
Konfaläger med sommargruppen blir för långt så det får bli nästa inlägg.
 
Men dagen efter jag kom hem från läger åkte jag och Marcus till Copenhell för att se mina 2 absoluta favoriter på samma dag; Alice Cooper och Sixx:A.M. Så vi komm till köpenhamn i finfint väder och såg först Alice Cooper som gjorde en bra show, som alltid. Han inledde med No more Mr. Nice guy (Marcus nya favoritlåt) och körde många andra bra. Saknade dock brutal planet och lite såna men dom vet jag att han inte spelar så ofta. Showen vart också bra med FrankenAlice, giljotin och en hyllning till avlidna legender såsom Lemmy och Bowie. 
Sen över till den pyttelilla scenen för att se SixxAm (skojar inte, scenen var mindre än Sweden Rocks mista som ligger i ett tält typ, men ack så nice att va så nära).
När S började så bara öppnade sig himmlen och det blev ett brutalt skyfall som höll i hela konserten. Men drt blev inte sämre för det för gud vad jag älskar att rocka i regnet. Vilken känsla! Dom spelade bara 45 min och jag saknade både att höra skin och Live forever. Men fick iaf Stars och This is gonna hurt som är favoriter. Älskar att dom levereras så trots ösregn och pyttescen.
Sen skulle vi sett Scorpions också men dyblöta och kalla dagen innan midsommar valde vi att åka hem istället. Tur det... regnet forsade ner resten av natten.
 
 
 
Midsommar spenderade vi först på vanliga stället hos Niklas (min mammas man) syster med familj och vänner. Där lekte vi lekar och åt den obligatoriska laxen och hade det gött i värmen. Gav mig tillochmed på att göra en egen midsommarkrans. Sen drog M och jag vidare till kompisarna Hanna och Andy för grill och häng med folk resten av kvällen.
En superbra midsommar!
 
 
RSS 2.0