Finfin helg

Denna helgen har varit riktigt bra👌.

Fredagen vart Marcus pĂ„ firmafest och jag Ă„kte in till Malmö för en helkvĂ€ll med min bff Leo. Det blev gott kĂ€k, vin, snack, film och bĂ€ra sĂ„dĂ€r dĂ„ hade kvĂ€llen gĂ„tt och jag behövde ta sista tĂ„get hem. VĂ€lbehövligt Ă„terseende helt enkelt.


Lördagen vaknade jag före den trötta party-mannen (inte sÄ konstigt för visso) och vart riktigt sugen pÄ helgfrukost! SÄ det blev frukostpannkakor pÄ sÀngen ihop medan vi kollade pÄ tv. Vi har ju ÀndÄ inget soffbord sÄ sÀngen Àr ju lika bra dÄ. Haha.
Sen skulle vi pÄ varsit hÄll igen. Han pÄ handboll och jag hen till grannen Alex för en myskvÀll med plockmat.


Söndag hade vi bokat shopping och hockey med svĂ€rförĂ€ldrarna. Shoppingen blev inte sĂ„ mycket men Malmö vann och jag fick med mig en skĂ€rbrĂ€da i trĂ€ hem (och klart ett besök pĂ„ froyo-stĂ€llet). Sedan hem till Eslöv och lika gott kĂ€k som vanligt, myskvĂ€ll och godis. Drömmigt! IgÄr var en dÄlig kvÀll...

...sĂ„ idag piggar jag upp med att köpa hem chokladtĂ„rta till oss. Det behövde vi. ChokladtĂ„rta Ă€r en vĂ€rdig tröst fĂ„r jag nog sĂ€ga. Ny tag nu. Hepp. 

För övrigt har jag fÄtt trÀffa mina prÀstvigningsvÀnner idag för handledning i Lund. Det Àr kul!


MigrationsförelÀsning

Varit pĂ„ en superintressant förelĂ€sningsdag om migrationsarbete i Lunds stift. Vi ska ju fĂ„ ett gĂ€ng nyanlĂ€nda till Veberöd sĂ„ det var spĂ€nnande att höra om andra församlingars erfarenheter som har jobbat med detta innan. SĂ„ nu ska vi i församlingen ladda för att göra ett bra arbete! 
Efter mötte jag upp Marike och hade sĂ€llskap med henne med pĂ„ vĂ€gen hem. SĂ„ fĂ„r man göra nĂ€r man inte hinner ses mer 😂. Hon Ă€r ju superupptagen inför prĂ€stvigningen i juni.

Nu Àr jag slut och ska ska slappa pÄ soffan innan det Àr dags för en simtur i simhallen.

RSS 2.0