Finfin helg

Denna helgen har varit riktigt bra👌.

Fredagen vart Marcus på firmafest och jag åkte in till Malmö för en helkväll med min bff Leo. Det blev gott käk, vin, snack, film och bära sådär då hade kvällen gått och jag behövde ta sista tåget hem. Välbehövligt återseende helt enkelt.


Lördagen vaknade jag före den trötta party-mannen (inte så konstigt för visso) och vart riktigt sugen på helgfrukost! Så det blev frukostpannkakor på sängen ihop medan vi kollade på tv. Vi har ju ändå inget soffbord så sängen är ju lika bra då. Haha.
Sen skulle vi på varsit håll igen. Han på handboll och jag hen till grannen Alex för en myskväll med plockmat.


Söndag hade vi bokat shopping och hockey med svärföräldrarna. Shoppingen blev inte så mycket men Malmö vann och jag fick med mig en skärbräda i trä hem (och klart ett besök på froyo-stället). Sedan hem till Eslöv och lika gott käk som vanligt, myskväll och godis. Drömmigt! Igår var en dålig kväll...

...så idag piggar jag upp med att köpa hem chokladtårta till oss. Det behövde vi. Chokladtårta är en värdig tröst får jag nog säga. Ny tag nu. Hepp. 

För övrigt har jag fått träffa mina prästvigningsvänner idag för handledning i Lund. Det är kul!


Migrationsföreläsning

Varit på en superintressant föreläsningsdag om migrationsarbete i Lunds stift. Vi ska ju få ett gäng nyanlända till Veberöd så det var spännande att höra om andra församlingars erfarenheter som har jobbat med detta innan. Så nu ska vi i församlingen ladda för att göra ett bra arbete! 
Efter mötte jag upp Marike och hade sällskap med henne med på vägen hem. Så får man göra när man inte hinner ses mer 😂. Hon är ju superupptagen inför prästvigningen i juni.

Nu är jag slut och ska ska slappa på soffan innan det är dags för en simtur i simhallen.

RSS 2.0