Friyay

Åh igår hade jag en sån mysig dag! Trots någon lätt förkylning som bidrar till svett, snor och noll kondis... 

Hade nämligen bestämt en dag med 2 av mina bästisar Marike och Leo på stan i Lund.  Vi började med shopping  (tackar löning och bokrea) så jag köpte örhängen och pyssellim till ett av mina bröllopsprojekt. Sen åt vi på TUGG Burgers och det är typ paradiset för munnen! Älskar deras burgare. Sen shoppade vi lite till och fikade på incognito som har lunds bästa cheesecake. Mumma. Vilken mysdag. 

Marike följde sen med mig hem till Eslöv för lite bröllopsplanering (trots att vi knappt kom hem i tågkaos).

Kvällen spenderades i soffan med Marcus och godis framför en film. Bäst.

Bridezilla

Detta är en så konstig grej. Jag är inte alls tjejen som drömde om att gifta mig. Ett tag vart jag tillochmed emot det här med att gifta sig (typ i tidig tonår) och jag har inte antagit att det var något jag skulle göra. Är dessutom uppväxt med en pappa som bojkottar allt med bröllop. Men någonstans på vägen ändrade jag mig uppenbarligen! För jag vill verkligen gifta mig med Marcus, det var tillochmed jag som tog upp att vi kanske skulle göra det. Han sa ja, puh! 


Men nu har jag verkligen gått in för bröllopsplaneringen helhjärtat... jag lever med det nästan. Planerar varje dag och håller mig till mitt schema för att inte bli för stressad i slutet. Lyssnar dessutom på brollopspodden varje dag och har ju som sagt börjar kolla på say yes to the dress. Men vet ni vad... det är mycket, men jag gillar det! Jag driver ju dessutom min bröllopsinstagram 1juli2017 så att alla som vill ska kunna följa planeringen  (och för att de som inte vill ska slippa det på min vanliga insta).

Men mitt nyårslöfte är att inte bli en bridezilla, alltså att inte bli förbannad när det gäller bröllpsgrejer eller att sluta fokusera på det viktiga: att jag ska gifta mig med Marcus. Men det går mestadels bra 😉

Kul är det ju i alla fall allt det här! 

Lite bröllops-inspo-bilder bjuder jag på med 😁

Dopstart

I måndags började vi med nytt tema i skolan, dop! Kul kul. Så nu har vi haft några praktiska dagar där vi talat om möte med barn och barnens Bibel. Igår började vi dessutom tala om det praktiska när vi ska få ett varsitt case och utföra dop. Vi ska alltså döpa dockor i olika kyrkor runtom lund.


Fritid har jag inte mycket av på vardagarna längre heller. Jag tränar mest då, tar det lugnt, planerar bröllop eller pluggar. En del fix nu för tiden, hehe.

Har blivit smått förkyld nu med och lite snuvig... men blä, det har jag inte alls tid att vara så det får gå över.

RSS 2.0