Pizza och sova ute med blodmånen

Torsdags tog jag mig en ledig eftermiddag men låg bara och försökte andas vid min fläkt... tills jag tog tåget in till Lund för att träffa Marike istället. Vi käka den godaste pizza jag ätit på VED och drack lemonad medan vi hade massa att prata igen om och uppdatera varandra om. Hon hade precis fått sin första lön som präst och jag... Ja jag fick ju lön som vanligt 😂 Men värt att fira! Båda vart slitna och trötta så det blev en tidig kväll men oerhört mysig! Vad jag gillar denna människa.


Fredag.
Marcus och jag dog i värmen (ja den är en pina just nu och vår lägenhet på 7e våningen går inte att vara i) så vi åkte till stranden och badade, käkade glass och köpte med kinamat på vägen hem. Film och sen drog vi ut dubbelmadrassen för att kolla på blodmånen! Synd att det var molnigt men tillslut såg vi den ändå. Sen sov vi under stjärnorna resten av natten! Perfekt första semesterdag för honom. Jag hade en så spännande och så energikrävande dag till framför mig.Full fart denna varma sommar

Tisdag.

Jobbade som vanligt hela dagen först på lägret och sen in till kontoret för att klistra konfabevis i alla biblar och dona inför lördag. Sen snabbt in till Lund för att träffa efterlängtade Leo! Burgare på TUGG, glass och mycket prat att ta igen.


Onsdag.

Efter jobbet hämtade vi upp svärföräldrarna och åkte till Marcus kusin Carolin som nyligen fått en liten Livia. Hur go som helst var hon och vi ville alla såklart då chansen att hålla och gosa med henne. Och värsta lyxen för vi blev bjudna på god mat och äppelkaka till efterrätt. Älskar äppelkaka! Där satt vi ute i deras trädgård till sent på kvällen tills vi lät den stackars familjen gå och lägga sig. Haha. Mys!


Just nu ligger jag bara och lider av värmen... eller ah ligger i sängen med fläkten på så jag ska överleva. Puh. Önskar vi bodde nära havet så man bara kunde dra löner och svalka sig... Men snart ska jag vidare ut på grejer så hoppas det blir svalare ikväll. /Varm gammal tant

Lars Winnerbäck och 2-årskalas

Fredag var jag som sagt ledig så efter en lugn dag, när Marcus kom hem, packade vi picknick och fixade oss för att dra mot Sofiero. Eller först mot Svalöv med Alex och Pontus där de skulle lämna lille Adde hos sin mormor och så fick vi käk. 
Sen mot Sofiero där vi slog oss ner på gräset och lyssnade på Bob Hund till fikat. När väl Lasse kom ut på scen sprang Alex och jag fram och stod i publikhavet och dansade och sjöng med. För det blir inte somrigare än att lyssna på Lars Winnerbäck live en varm sommarkväll. Men kvällen avslutades tillsammans med våra män bak vid filtarna. Hur mysigt som helst.

 

Lördagen vart det 2årskalas för Adde (hur blev han så stor så fort!?!). Vi kom lite tidigare för att hjälpa till och leverera lunch och sen kom resten av tjocka släkten. Marcus släkt alltså. Haha.
Det bjöds på tårta, supergoda bullar och frukt och Adde fick massa fina presenter. Tror han var nöjd med det hela! Efter packade vi ihop oss från lokalen och åkte hem (vi bor ju grannar med P och A) och så käkade vi alla middag på kvällen ihop innan 3 av 5 gick för att sova efter en fullrulledag. Och nä det var inte jag, Alex eller Adde som höll oss uppe.
Tack vår favoritfamilj för en trevlig helg! 

RSS 2.0