Harmonisk måndag... till en början.

Började dagen med en långsam frukost i soffan, pysslade hemma, ansiktsmask på spikmattan, satt ute i solen och drack mitt te innan jag gick på massage. 

Men sen... Fick värsta träningsvärken i ryggen och feber som bara blev värre och värre. Så nu har jag haft frossa hela natten och är hemma från jobbet... helt slut. 

Vet inte om det var massagen som utlöste någon sjukdom som legat i kroppen och inte brytit ut eller vad detta är. Har ni läsare varit med om något sånt efter massage?


Helg med jobb, vänner och barn

Helgen har varit full med jobb och vänner. Begravning, dop, gudstjänst och medidationsandakt. 👌

Fredag spenderade vi kvällen hos grannarna Alex, Pontus och Adde med hämtmat, ett glas vin, snack och PS4 för killarna. Det är så lyxigt att ha våra nära vänner som grannar.

Lördagen hann jag också vara hos Alexandra och Sead och träffa deras nya lilla Eldar. Inte ens 2 veckor gammal! Mys! Och leka med Eldars storebror Josef såklart. 

Söndag blev en lång jobbdag med hann hem en runda emellan och gå ut och promenera i solen med Marcus. 

Det har varit en intensiv helg med att hinna jobba och träffa folk men jag tycker så mycket om det! Och att få följa kompisars barn som växer upp är sjukt häftigt och så värt att leva lite intensivt för. Tur jag har min lediga måndag med där jag bara är själv och pustar ut. 
Sorry, detta blir ett lite tråkigare inlägg för jag har helt glömt att ta bilder mitt i allt 😂

Jag är med i tidningen

En månad som prästvigd idag. *Applåder*. 

Fortfarande lite skruttig, känns som förkylning på g men det bryter aldrig ut ju. Har inte heller tid att vara sjuk för jag jobbar resten av veckan.

Igår hängde vi hos Pontus, Alex och lille Adde hela kvällen. Gick från att Alex och jag skulle simma ihop till att vi hängde alla 5 och åt godis istället. Hoppsan! Hehe. Men det var himlans skönt och fick mig allt några pussar av Adde (1,5 år) också. Söta unge! 

Idag har jag planerat begravning, dop, meditativ andakt, gudstjänst och Bibelsamtal som jag ska ha i veckan. Men jag hann hänga lite på bebisträffen bland alla söta bebisar med. Umgicks med de daglediga damerna också som gav mig våfflor och tips på en megasöt present till kompisars bebisar. Men kan inte avslöja än för jag har ju fixat en direkt. Väntar tills bebis i fråga har fått den.

Avslutar inlägget med den glada nyheten att tidningen FINN kommit ut med mig på omslaget +intervju. Så Kul!


RSS 2.0