Nyårsstäd och tacokväll

Idag har vi knappt orkat gå ut. Vi städade hemma istället och fixade för jag vill att det ska vara fint när det nya året börjar. Så som man börjar det nya året blir det resten av året. Haha. Nä jag tror nog egentligen inte på det men det är väl fint att börja det nya året som man vill ha resten av det. 

Till kvällen hade vi Pontus och Alex med lille Adrian här på tacokväll. Tur vi har världens bästa grannar som vi ska fira nyår med imorgon också.

Nu sitter jag här med min nya fantastiska julklapp: paddan och kollar på Netflix. Så nu kan Marcus få kolla på sport ifred.


Nyårsresumé

Tjugohundrasjutton. Ett år fyllt av kärlek. Så mycket kärlek.

ÅRET vi valde att gifta oss och dela efternamn. Året då nära och kära var med när vi sa ja till att hela livet älska varandra. Alla som chockat oss med att visa hur mycket fantastiskt andra människor kan göra för en.
Året då vi hade tidernas möhippa och svensexa.

Ett år som började med vänner och en galen ringdans till ljudet av raketer. 

Ett år med nya människor som kommit in i mitt liv. Året min bror träffade världens härligaste Maja och familjen blev ännu större. Året jag hittade en vän för livet, Anna.

Ett år som varit skolmässigt och personligt utmanande, stressande men också känslan av att snart vara färdig präst. Året jag fick min första tjänst i Veberöd som jag ser så mycket fram emot att jobba i. Våren då bröllopsplanering tog mestadels av tankarna men där all planering blev mödan värd.

Ett år fyllt med underbara resor. Till fjällen med familjen. Till Geneve med klassen. Till Luleå för prästvigning. Och den största och coolaste av de alla: VÅR USA-ROADTRIP. Vår fantastiska bröllopsresa där vi levde för dagen, på resande fot, en hel månad.

Ett år med tatueringar. Eller en hel arm var för Marcus och mig.

Inte så många konserter i år. Bara Guns n Roses och Coldplay, . Och inget Sweden rock tyvärr men 2018 åker jag dit igen!

Inga sorger och inga förluster utöver det vanliga som tur är.

Tack alla som gjort 2017 till det bästa året hittills. Nu är jag så redo för 2018.


Julafton!

Julen började med att vi vakande upp hos svärföräldrarna med julklappar under sängen. Sen bort till granen där det låg fler. Vi kollade på Scooby Doo och Tintin i pjamas och åt nötter.


Efter fix bar det av till Marcus moster där släkten väntade och trots regnet fick vi glögg värmd över eld. Och dagen fortsatte med Kalle, fika, julmat, tomten, julklappar, gröt och julklappsspel. 

Och typiskt min otur/tur så fick jag mandeln i gröten och dra till mes ett rim därefter. Tur det uppskattades. Vann också julklappsleken så väntar nu på et hiskeligt vandringspris som ska flytta hem till oss. Haha.

Denna julen var så lik andra jular och samtidigt så annorlunda. Jag spenderade den inte med min familj i Karlskrona men jag fick äntligen vara med Marcus. Och hans släkt + hundar och katt. Älskar djur. Det var i alla fall en så mysig dag trots spöregn och jag är så nöjd. 

GOD JUL ALLA!

Ps. Julklapparna får ni bild på senare när jag är hemma och orkar fota. 

RSS 2.0