Ikoner och karlskrona

Alltså jag minns typ inte vad jag gjort i veckan efter i onsdags! Haha. Skyller på att jag andas ut lite efter en hektiskt tid. 


Jo men jag va ju på andlig fördjupning i torsdags och jag hade valt ikonmålning. Så trots tågkaos trillade jag in med min väska i den stackars konstnärens lägenhet/ateljé bara 2 min försent. Klart vart det fler från skolan som var där så jag blev insläppt. Puh. Men han talade om konsten i allmänhet, visade ikoner och visade också ikonen som påven ska få snart. Lite coolt ändå. Sen fick vi alla lunch på Tegnérs matsalar. Mys att äta ute med skolkamraterna. Sen tog jag tåget till Karlskrona. Lyckades dock åka samtidigt som pappa körde från Malmö så hoppade av i Kristianstad och roadtrippade med pappa resten.
Väl framme mötte jag mamma och Nina och vi käkade ute innan vi skulle på föreläsning. Morgan Alling föreläste om konsten att hantera besvärliga människor  (inklusive sig själv). Haha. Mycket bra. Och sen på natten/kvällen vart jag ute och gick med Andy. Knäpp runda där vi fick släcka övergiven eld... men fint att gå längs vattnet.

Idag är det fredag. Vilket jag knappt har koll på... men tog mig ett bad nu när jag kan. Sen lämna min stora lillebror vid tåget, handlat presenter, lunchat med kompis och hämtat alla andra småsyskon. Vi åkte till wämöparken och fikade i soren med farfar, lekte i lekparken, kollade djuren och gick vilsestigen.
Nu: sushi och soffmys med familjen 😍

Hållt mässa och fått presenter

Idag medverkade jag i mässan i skolan och hoppas predikan +liturgiska sång med Hanna. Och fy tusan vad bra det gick fast det var sjukt förvirrat innan. Man ska väl inte skryta om sånt här för det är inte därför jag längtar efter att bli präst men jag fick massa fina kommentarer om min predikan. Och det känna ju alltid bra i hjärtat. Fick en superfin present av min fina vän Flisan med! Men det var en tidig bröllopspresent så jag råkade öppna den tidigare 😂 oops. Missade kortet. 


Hade bara halvdag idag så jag åkte hem och käka, kollade Grace och Frankie och sov en timme med. Sen mat, yoga och tid med Marcus.

Har dock börjat hänga en del på en fbgrupp där man kan köpa massa fina boho kläder alldeles för mycket nu... ooops!

Igår...

... var en trött dag. Trött på att slängas från sammanhang till sammanhang hela tiden. Det tar en del att vänja sig. Lite trött på ideal, att ha massa att göra och att aldrig bara kunna sätta mig. Men det är lugnt. Det var en dålig dag, idag känns det bättre  (men fortfarande stressigt). Men har ingen lust att gnälla här egentligen. 


Peace

RSS 2.0