Ny vecka, trötta möjligheter

Tisdag igen... men vad tiden går fort! Jag hinner ju knappt med livet längre känns det som. Kan vara skillnaden från universitet där jag hade mycket egen pluggtid  (typ bara lektion 4 h i veckan) till att gå på SKUI med heldagar 5 dagar i veckan. Men det är bara att vänja sig 😊


I övrigt har jag just bara gått i skolan faktiskt och tagit den lilla tid jag har utöver det att vara med Marcus. Känner mig som tidernas tråkigaste sambo som bara är iväg och sover 😂


Ja jag har ju satt köpförbud på mig själv nu, utom på UNIF! Hittade dessa 2 (en på tradera och en på ig för en lagom peng).


Idag har jag även hunnit med att fika med Leo en halvtimme mellan konfaträff en och tåget hem. Haha! Bäst att vara effektiv. 

Till Karlskrona för Bröllopsmässa och kalas

Även denna fredagen som gått satte jag mig på tåget mot karlskrona  (som jag gör hyfsat ofta). Men denna helgen vart inte som de andra för denna helgen skulle jag med mami på bröllopsmässa!


När jag kom fram i fredags blev jag upphämtad och åkte med mamma och dom till Nina och Marcus +barn (som vi va i Thailand med). Mysig kväll och det bjöds på bubbel och varma mackor, helt i min smak!

Lördagen var det kalas för Emelie och Johannes så vi va alla där och åt massa mat och tårta och hängde ihop. Sen när alla gått hem eller gått och lagt sig spenderade jag kvällen med Jersey Shore på tvn.

Söndagen åkte jag först ut till skogen på tipsrunda med hela pappas familj. Sen upphämtad av mamma och så bar det av till mässan. Men åh vad bra den var! Fick se kläder på catwalk, äta massa snittat och gottis, kollade smycken, blommor och fotografer, fick en goodiebag med massa fint och strosade runt bland allt bröllopigt med mamma. Mama köpte dessutom ett superfint armband till mig att ha på bröllopsdagen. Hon vill ge mig något till då, finaste mamma. ♡

Nu är jag helt slut av alla intryck...

Tro, vetenskap och kändis

Japp idag vart jag och Henrik inbjudna på en heldag med föreläsningar. Dessutom var Johan Wester (Kajan) konferencier för hela dagen så det blev en bra blandning av tro, vetenskap (+deras förhållade) och humor. Skitintressant dag! Först föreläste en biolog om evolutionen, sen en teologi om evolutionen och kristendomens förhållande till denna (som inte alls är det som många har fördomar om). Sen vart den några småförelösningar på eftermiddagen och emellan allt var det fika och så (klart, vad vite kyrkan utan fika, haha). 


Sen for jag till Karlskrona och spenderade kvällen med bubbel och varma mackor hos familjen Blomqvist med mamma och dom med. 

Helbra fredag!

Jag och Johan (ja jag brukar inte va så lökig att stalka kändisar men han är ju vän till min vän Fredrik så det kändes ok då att be om ett foto 😊).

RSS 2.0