Hejdåmiddag

Igår åkte jag och Marcus in till lund för att träffa Elin, Fredrik, Rebecca och Petter för en hejdå-middag på Viggos. Rebecca och Petter ska nämligen resa till Nya Zeeland i 3 månader så vi kommer saknar dom här hemma, men vilket äventyr dom ska på! (inte alls avundsjuk)
Så vi hade det supermysigt och åt mumsiga Viggos-burgare. Plus att jag fick en anledning att ha mina Jeffery Campbells<3
Älskar kvällar med vänner
 
 
 
 

Bebismys i landskrona

Igår pluggade jag hela förmiddagen och drog sedan till Lanskrona för att hälsa på Alexandra och träffa Josef för första gången. Jag smälte nog lite! Att man kan vara så liten och så söt!
Vi bebismyste hela dagen och lyckades babbla bort en massa timmar i Alexandras fina kök med god fika och mat.
 
 
Idag har jag spenderat första delen av dagen med att städa vilket jag insåg kan ha blivit en aning bortglömt eftersom jag mest pluggar och är iväg hela tiden (och i ärlighetens namn bara är helt enkelt är för lat när jag väl har tid). Marcus och jag brukar alltid städa ihop och de har inte blivit av så jag körde lite själv idag ändå. Sen var jag i skolan i 4 timmar och presenterade uppsatsen, eller aaaah presenterade så långt jag kommit i alla fall. Ska bli så himla skönt när uppsatsen är klar!!!!
 
Nu ligger jag hemma i en nybäddad säng och kollar på tv, bästa känslan!
 
 

Pilgrimsvandring

Sha! Idag har jag pilgrimsvandrat med konfirmanderna och ledarna i lunds domkyrka (alltså dom 24 äventyrens konfirmation). Det blev ju ingen lång vandring eller så men ändå en vandring +fika. Vädret höll sig i alla fall ifrån regn och blåst och jag fick gå med vandringsstav dessutom, WOHOO! Fick även superfina WELOCOME band som vi pärlat. Såna här kommer inom en framtid säljas av domkyrkan och pengarna går till Svenska Kyrkans arbete för att hjälpa flyktingar. Så stöter ni på dom här så köp ett. Jättefina men framförallt kan dom göra något för någon.
 

 
Nu sitter jag hemma i min KHk-tröja och leopard-mystofflor och ska kolla på True Blood hela kvällen. Har mycket att ta igen där för jag slutade efter säsong 6, varför vet jag inte alls!
RSS 2.0