Disneyfest

Marcus och jag bestämde för länge sedan att vi skulle ha en Disneyfest med våra kompisar när vi fyller 25. Vi älskar ju Disney!
Så vi bjöd in dom och hade en så bra kväll med smörgåstårta, dricka, Disney-/Marcus&Mathilda-quiz, bästa-kostym-pris, spel och häng ända tills tågen gick hem. Och alla var så fint utklädda! Marcus var söt som fick vara som favvo Woody från Toy Story och jag fick vara Elsa från frost... ville egentligen vart Belle men lycka till att hitta en maskeraddräkt till en gravidkropp. Så Man tager vad man haver och fixar ihop.

Men vi är supernöjda med vår kväll och vi + bebis fick så fina presenter av alla. Nu taggar vi ner med att hålla fester tills efter bebis är född och lite äldre.

Förkylningen fortsätter

Känner mig så mesig. Är en sån som alltid har skuldkänslor när jag är hemma sjuk. Måste typ övertala mig själv och andra att det faktiskt är befogat för mig att vara hemma och att jag faktiskt inte kan jobba.
Behöver lära mig att bara acceptera det och vara hemma och vila. Suck. 
Igår åkte jag dock till jobbet en snabb vända för det vart begravning och det ska vara riktigt illa om jag ska lämna bort begravningar efter att ha haft kontakt med de anhöriga. Nix. Ska isåfall vara typ magsjuk eller värre så det verkligen inte går. Men jag spritade händerna, höll begravning och åkte sedan hem och vilade.

Natten har i alla fall varit feberfri och det är så skönt. Betyder att det är på bättringsväg nu. Idag har jag (som de andra sjukdagarna) spenderat dagen i soffan med tv, mama-tidning, skrivit Ullareds-lista och ätit typ. Bebis är väldans aktiv när jag slöar så det känns skönt att h*n inte påverkas av förkylningen i alla fall.Idag gick vi också in i tredje trimestern. Trimester ett var hemsk, trimestern två var skön och kändes ganska mycket som vanligt (för att vara gravid) så nu får vi se hur tredje blir. Kan inte säga att smidigheten ökat i alla fall. Haha. Men med en aning skräck inför förlossningen längtar vi så mycket efter dig bebis.Himlans tråkigt samtal

Jag blir faktiskt riktigt förbannad! Fick ett samtal från en församling som undrade om jag ville söka tjänst där. När jag berättade att jag redan fått tjänst i Eslöv hånar den som ringer min kommande chef... Blev så förvånad att jag inte ens kom på tanken att faktiskt berätta för personen att jag inte har något intresse av att jobba i en församling där man inleder med att snacka skit om andra. Känns ju inte precis som rätt taktik för att rekrytera.
Blev faktiskt oerhört ledsen av att det ska vara så här det går till inom Svenska kyrkan. Men kyrkan består med av människor och människor är inte perfekta får jag väl säga... 
Men oerhört tråkig attityd får jag faktiskt säga. 


RSS 2.0