Stockholm i mitt hjärta

Kom hem igår från 3 dagar i Stockholm med Marcus, Emelie och Isak. GUD VAD TIDEN GICK FORT! Måste varit för att vi hade så sjukt roligt.
 
Så i onsdags drog vi upp med snälltåget (som går dirr från Eslöv) och vi spelade spel, fikade, lunchade och hade det så där mysigt och bra som man kan ha på tågtur. Sen checkade vi in på hotellet och kollade stan innan vi gick ut och drack drinkar och åt på Hard Rock Cafe (min absoluta favvo som är ett måste att besöka i alla storstäder i världen!). Sen drog vi tillbaka och hade UNO-kväll på ett av hotellrummen.
 
 
 
Torsdagen ägnade vi först åt skansen vilket var överraskande bra! Så mysigt och kul att strosa runt bland alla gamla hus och djuren. Sedan drog vi över till gröna lund och spenderade resten av dagen där. Blandade känslor över grönan eftersom det var så litet.... men det var kul med lustiga huset och tvingade även in min man i kärlekstunneln, hehe!
 
 
 
 
Fredag innehöll SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING!....och båttur i skärgården. Alltså detta måste ni åka på ni andra förvirrade turiser i sthlm. Det var verkligen skitbra och så kul att åka runt i skärgården. Jag som är uppvuxen med skärgård i karlskrona trivs ju som fisken i vattnet i såna miljöer. Till Emelies lycka tjatade vi om att vi skulle äta på Max hela dagen bara för att överraska henne med att gå på en mysig restaurang (Sallys) och äta finmiddag. Eftersom att Emelie fyller år i dagarna passade vi på att hemligt planera firande så det blev ljus i efterrätt, skönsång, presenter, tjejfix med bubbel (medan killarna kollade fotboll) och ut på pub på kvällen. Passade på att använda mina nya Jeffery Campbell (materiell kärlek). 
 
 
 
Lördag åt vi lugn frukost och bara packade i lugn och ro. Sedan drog vi till stationen och åt på Jensens Böfhus innan vi åkte hem med tåget. Oturligt nog för oss vart det byte i Hässleholm där all tågtrafik blev inställd hur längre som helst så vi kom hem 2 timmar sent.... men men! Bortsett från slutet har det varit härliga dagar med vänner och min kärlek! Vilken tur jag har med såna människor i mitt liv!
 
Men som dom säger: borta bra men hemma bäst! Skönt att vara i sin egen lägenhet igen.
 
Och måste ge asbra cred till Motel L! Bland det bästa och samtidigt billigaste jag bott på. Superfrächt, helt nytt och jättefint inrett med grymt god frukost, trevlig personal och supersköna sängar. Bodde som en kung. Var dessutom precis bredvid tunnelbanestation. REKOMENDERAS om ni ska till Sthlm.

A good day in Köpenhamn

Spenderat hela dagen med min Marcus i köpenhamn idag. Vi gick först på Köpenhamns Zoo, det var verkligen skitbra! Rekomenderar detta stakt då man faktiskt får se alla djur dom utlovar, dessutom på ganska nära håll. Inget skånes djurpark här inte där man ser en skylt med djur men ser bara skog överallt.... Djuren verkar även ha det bra och dom har skrivit utanför de flesta djurs inhägnad om hur de tillgodoser dess stimulans som de behöver opch sådant. Ännu ett stort plus var alla söta djurbebisar! Aaaaaaw!
Köpte även tre skitsnygga djurtavlor som ska ramas in o hängas upp i köket, är verkligen en sucker för djurmönster!
 
 
 
Sedan drog vi till Den Blå Planeten vilket var ok, mycket fiskar och coolt med jättetanken med hajar och rockor och allt sådant. Men känns inte som det var mycket mer fantastiskt än andra aqvarium, inget nytt helt enkelt,
 
Spenderar nu min kväll med värk i fötter och John McClane.... A Good Day to Die Hard på tvn! Lyckan!

Metallica på Ullevi

Var i Göteborg igår med Annie, Marcus, Marcus bror och pappa för att se Metallica! Men killarna skulle på fotboll innan så Annie och jag kunde lugnt gå runt i gbg och hitta någonstans och äta, vilket inte var det lättaste. Helt plötsligt hade tydligen hela Sverige valt att åka dit samma dag och allt var fullt.... men tillslut hittade vi ett mysigt sushistället där vi kunde käka och dricka öl innan konserten. Läste nyss att det var 63 000 pers på spelningen så det kan ju förklara varför.
 
Annie och jag hade ståplats som vanligt och vi stod längst fram (så långt fram man får stå med vanlig planbiljett, bakom Metallicas fanclub) så vi såg alltihop bra.
 
Metallica var grymma, ger dom helt klart 4,9  av 5. 1 poäng går bort för att de stod massa publik på scenen vilket blev sjukt förvirrande så man såg ju inte alltid vart bandmedlemmarna var.... alldeles för mycket folk där uppe och Metallica drunknade lite i folkmassan. Men men.
För övrigt spelade dom alla låtar jag ville höra och det var sjukt bra lasershow under Nothing else matters. 
Det var helt enkelt en HELBRA dag igår!
 
Har haft en jättebra konsertsommar med både Mötley Crue, Ghost, Slash och massa andra bra band på Sweden Rock Festival, AC/DC, Thåström, avstickaren Maskinen och Metallica som nu fick avsluta det hela. Bara W.A.S.P kvar inplanerat detta året (om jag inte nu får för mig att ändå dra till Mötley Crues sista spelning i Sverige den 16e november ialla fall, men det är en måndag i sthlm så...)
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0