Nedräkning på 2016

2016 har varit sämst året för kändisar.. och nu tog detta sketna år Carrie Fisher också! Gah! Sämst... 

Och för att toppa detta blev jag förkyld. Men vi hade bokat in onsdagen för att ses och kolla Star wars en andra gång. Det är ju trots allt en tradition för mig, Marike och Olof. Så trots min förkylning pallade jag inte sitta hemma. Marike och jag drog därför till Malmö först där vi lunchade, kollade våra standard-affärer (lush, si-fi bokhandeln och chock) +mellandagsrean på ställen och på vagabond. Sen fikade vi lääänge ihop och pratade om allt +bröllop. Haha. 
Efter for vi mot lund för käk och bio med Olof. Fin fin dag.

Idag har jag varit ännu slöare så Leo kom hit och vi käkade pizza och kollade filmer (Life of Brian och otecknade djungelboken). Sen for vi till svärpäronen för mat och spelkväll. Jag Och Dan vann Besserwisser men det andra spelet var ett dåligt spel... blö.

Mellandagsrea

Pappa och jag gav oss ut i kaoset! Blö. Jag föredrar verkligen att shoppa på internet men behövde ett par skidbyxor till vår kommande resa så behövde ge mig ut. Hittade byxor +en snygg tröja på bik bok på 50%. Woop!

Efter några affärer gav vi oss hemåt och köpte med sushi till hela familjen på vägen. Mums! 
Resten av dagen hängde jag med familjen, åkte till farfar en runda och sen hem till mamma. Där kollade vi film och mös i soffan (med kise, bäst). 

Natten som vi och idag har det vart storm men hade tur och blev hämtad av Annie och hennes mamma som skulle till skåne. Så nu sitter jag hemma och kollar på Friends i soffan. Är sopslut! Fattar dock inte varför... haha.

Oh oh! Brudklänningen var ju klar så fick med mig den hem nu. Provade den med rätt skor och underkjol och wow!... den är perfekt. Den är så drömmig. Min klänning är klar! Men ni får se hur den ser ut på bröllopsdagen / inlägget efter bröllopet.

Juldagen (julfirande nr2)

Och så fort jag till pappa för att fira min andra jul för i år. Vi hade det mysigt och åt julmat ihop, fick paket och sen lekte vi med grejerna och mös i soffan framför filmer. 


Fick:
Skidjacka i leopard
Te
Tehållare
Pengar

RSS 2.0