Planeringstorsdag

Igår var svärföräldrarna här på massa mumsig mat och för att kolla på fotbollen (MFF, inget av intresse för mig men man får väl vara social och kolla med, eller spela spel i smyg på mobilen samtidigt, hehe)
 
Idag vart det jobb-förmiddag och mest en lugn kväll med planering och packning för vår weekendresa. Första ledigheten på 16 dagar måste vi ju passa på, jag och Marcus, att åka någonstans roligt, annars blir vi så rastlösa. Tur att vi båda är likadan och älskar att fara och flänga så fort vi får tid till det.
 
Dagens och gårdagens kläder, älskar skinnbyxor och allt med mina favvoband på!!! <3
 
 
 
Nu ska vi bara mysa i soffan, han och jag framför en av dom nya Johan Falk-filmerna. 
 
 
 

Haaaaard work work!

SÅÅÅÅ SKÖNT! Jobbade mitt sista sena pass på jobbet idag vilket innebär: ingen mer städning till 22 på kvällen. So long toaletter, den här tjejen kommer inte städa er mer nu (för denna sommaren). Min sovmorgon försvinner men jag får sluta 13.30 utan att städa efter mig vilket helt klart är värt mer.
 
Bjuder på denna otroligt fina bild i städoutfit! I´m sexy and I know it!
 
 
 
 
 

Helgen!

I Fredags kom Emelie och hängde med mig sista timmen på jobbet och sen gick vi ut och drack drinkar på Stortorgets uteservering, 
 
 
Jobbade även på Lördagen så Marcus kom dit de sista timmarna medan jag städade undan och hängde med mig. Sen begav vi oss till Kristianstad och till Emmas superfina och mysiga hus (där vill jag bo!) för att träffa henne och några andra av mina pluggkompisar: Leo, Henrik och Marike. Alltså Emma denna kvinna! Hon kan verkligen ordna såna här partyn! Åkte hem sen nöjda och belåtna efter massor av kinamat, snacks, shots, piggelindrinkar, kladdkaka och skönsång till The Lonley Island.
Summerar: Härlig kväll med vänner! Aint no party lika a soon to be priests party ;)
 
 
 
Igår, Söndag, jobbade jag igen och hade hand om kyrkkaffet så var en aning trött. Men men, har man jobbhelg så har man. Kom hem på kvällen och bara hade behövlig myskväll med Marcus med hemgjord pizza och film.
 
Idag har jag sovmorgon så väntar på att Emelie ska vakna och ringa mig så vi kan gå ut och gå. Peace out!
RSS 2.0