Från mässa till babyshower

Söndag och det var min jobbsöndag vilket betyder mässa. Var där tidigt innan och förberedde kaffe och satte mig en tid i solen med vaktmästaren Annika. Sedan ombyte till mässhaken och allt (❤) och så körde vi igång. Och det blev fint. Och farfar överraskade om kom på mässan och med på kyrkkaffet med sen! Så roligt. 


Och efter ett snabbt ombyte mötte jag upp Alex och så påbörjade vi övningskörning ut till Carolines babyshower. Ja snart har hon allt körkort Alex 👍.  Och babyshowern var så fin! Massa god lunch och fika, trevliga människor och roliga tävlingar. Så fina saker Caroline fick till lilla tjejen och vi fick veta namnet. Mys.


Hem och fick besök av fler kompisar. Åt McDonalds på balkongen och såg solen gå ner innan vi kollade film. 

Vilken söndag! Full fart och det är så jag gillade. Men är glad för ledig måndag nu. Hehe.


Lördag med scouterna och grekiskt

Lördagen började med jobb ute i Torna Hällestad. Jag ska nämligen ha scoutkonfirmander där så vi hade en förträff där jag fick träffa alla ledarna, föräldrarna och konfirmanderna. Och såklart lunchplanering och trygga möten. Ska bli spännande det här!

Efter mötte jag upp Alex för att åka in till Lund och ut och äta. Haha man behöver dra ut småbarnsföräldrarna ibland för mat och en öl eller två. Supermysig kväll.


Tiden går. Såren läker. Nu finns snart bara minnet kvar. Och hoppet om att det bästa väntar i framtiden.


RSS 2.0