VAGNEN!!!

Här är den. Vår fina vagn, eller bebis vagn då. Köpte en Emmaljunga super viking competition. Vilket vi varit överens om ganska direkt efter vi provat vagnar första gången att det var en sån här vi skulle ha. Nu väntar vi bara på skötväskan vi beställt också.
(Och ja, Marcus älskar Toy Story så denna lilla Woody köpte han till bebis på Disney Land för att den skulle sitta på vagnen, världens sötaste blivande pappa)

SÅ NÖJDA!!!

Måndagsshopping och gratis babybox

Idag hörrni har vi gjort något jag väntat på. Vi har köpt vagn! Waah! Så nöjda med vårt val och den är så fin. Fick med den hem direkt för den fanns på lagret. Men fotar imorgon så ni får se den i nästa inlägg.

Idag ha jag varit ledig som vanligt på måndagar. Sovmorgon, frukost framför nyhetsmorgon och lite Youtube-klipp innan jag städa, tränade lite rygg, bakade frallor och tvätta en del. Bästa var att Marcus kom hem på lunchen och vi fick äta lunch ihop.

Sen när han kom hem efter jobbet drog vi till Lund och köpte vagnen. Sen vidare till Nova för käk och handla lite. Visade så klart Marcus vilka fina skor jag önskar mig i julklapp. Hehe. Köpte med oss fika hem och nu tvmys innan läggdags. Magen är superhård och på sitt rundaste humör ikväll. Känner mig som en trött boll just nu.Vi fick med oss en sån gratis babybox från babyproffsen hem med! Såna man kan hämta på vissa apotek och olika ställen. Så bra grejer helt gratis! Bebisskåp och snö en lugn helg

Vi skulle varit i Sthlm denna helgen på 30-årsfest men ryggen pallar inte sånt längre. 6 timmar i en bil går inte så vi fick tyvärr tacka nej. Dock så fick vi då en lugn helg hemma för en gångs skull. 

I fredags var vi barnvakter till vår bästa granne/Marcus kusinbarn Adde. Gulliga unge som gärna myser i soffan med oss och snällt går med på att fixa inför läggdags. När han var lagd käkade vi hämtad kinamat och sen kom Alex och Pontus hem så vi kollade på idol tillsammans.

Lördag hade vi en lång sovmorgon och åt frukost framför tvn innan Marcus skulle på hockey och jag väntade besök av Alexandra som kom med lille Eldar. Vi hängde hemma hela dagen och fikade på massa gott och pratade. Lagom till de åkte kom Marcus hem och vi lagade mat och kollade film. Älskar hösten när man kan filmmysa med tända ljus.

Dock undrar man ju om det verkligen är höst för idag (Söndag) vaknade jag med utsikt över ett snöigt Eslöv. Och det fortsatte att snöa stora flingor länge! Smälte dock sen men ändå?! Jag är inte redo för vinter än.


Vi åt i alla fall storfrukost och sen igång med att fixa lite hemma. Barnrummet är långt ifrån klart men skåpet är färdigt nu. Han är så duktig min man! Så idag började vi bygga spjälsängen så långt vi kunde men inte helt klart för den ska med målas. Haha. Vi är tokiga men vi har en tydlig plan för bebisrummet. Får dock erkänna att Marcus byggde mest och jag satt bredvid och åt godis och hjälpte till att hålla när det behövdes.


Så här blev skåpet! 👆

Glömde ta en före-bild men något såhär såg det ut innan.👇 Alltså kunde inte vart mer nöjd med resultatet efter målning.

Nu sitter vi hemma hos svärisarna i soffan och är mätta efter pizza-käk. Oerhört nöjd med denna välbehövliga vilohelg.
RSS 2.0