Chillonsdag och jobb

Ja heeeela förmiddagen har jag tagit det lugnt och simmat, ätit, kollat på tv, donat lite hemma och filat på någon skoluppgift.
Sen på eftermiddagen tog jag bilen (för det verkligen spööööööööregnade) till mitt jobb här i eslöv.
Ett av två. Haha. Ja jag jobbar på domkyrkoforums café i lund och på ett boende i eslöv vid sidan av studierna.
 
Så nu spenderar jag hela eftermiddagen och kvällen på jobbet. Härligt att vara tillbaka, var nog två månader sen jag jobbade här sist!
 
Hoppas Marcus lagat mat till mig när jag kommer hem sen ❤

Påsklov!

Alltså för första gången sen gymnasiet har jag påsklov! Så härligt men har inte en aning om varför i år helt plötsligt? Går ju samma utbildning på samma universitet. Oh well jag klagar inte.
 
Så jag inledde mitt lov med att jobba igår. Men de va kul. Tiden gick fort och en del stammisar var glada att se mig igen och min vän Olof hälsade på en stund med.
 
Idag började jag dagen med min morgonlyx; tv och frukost i sängen och sen simning i simhallen.
Vid lunch kom världens snällaste vän (just idag) Leo för att hjälpa mig med att fixa framsida till uppsatsen. Som tack fick han smarrig lunch. Bjöd på ribs, sötpotatis-pommes med tzatsiki och sallad. Muuuums.
Sen fixade vi uppsatsen och hängde i soffan och snackade igen dom här 3 veckorna som vi inte setts. 
 
 
Efter vårt härliga häng tog vi tåget eftersom Leo skulle hem och jag skulle på konfa. Alltså såååå mycket jag har saknat 24 äventyren. Va så himla härligt att vara tillbaka! 😍 Och spännande med tema döden och livet efter. 
 
Mötte sen upp Marcus vid 20 i affären och veckohandlade. Älskar att veckohandla med listor och planering innan. Knäpp? Sen åt vi inte förrän 21.30 vilket nog är rekordlänge som jag överlevt utan mat till så sent. Skumt.  
 
Nu ligger jag i soffan och kollar bloggar men ska snart sova. Ögonen är tunga....God natt!

Påskdagen, sista praktikdagen

Ja det var med sorg jag igår sa hejdå till Trelleborgs församling. Jag har verkligen trivts bra där fast jag haft oerhört mycket att göra. Men jag gillar ju att prova på allt som ska komma sen i yrket! Jag har fått så mycket beröm och en så stor ego boost. Vilken stöttning.
Så sista dagen var det påskmässa och alla i arbetslaget var med eftersom de va avtackning av en av prästerna. Efteråt fikade vi och så. Och på fikan fick jag träffa den första kvinnan som prästvigdes i Lunds stift!!!! Hur coolt som helst! Vilken ära alltså. Riktigt cool kvinna som också visade sig vara från Karlskrona. Hon sa att om hon lever så ska hon komma på min prästvigning!!! Helt star struck.
 
 
Sen skulle jag ju säga hejdå så jag tackade alla och gick med Bea för att fixa det sista. Sen bytte vi presenter. Hon fick ett kort av Lovisa Burfitt där jag skrivit en fin hälsning som minne och en body shop tvål. Jag fick ett sååå bra kort med en hälsning och en kambucha-svamp! Hur kul som helst. Och vi båda som älskar Star Wars skrev hälsningar i den andan till varandra, haha! 
Qui Gon Bea Jin och Padawan Mathilda ❤
 
Sen for jag fort hem för vi hade bjudit hem Marcus familj på påskmiddag. Så hem och dushade, städade och förberedde maten + efterrätten. 
Det blev sååå bra och vi hade en superhärlig kväll med massa god mat. Vi bjöd på påskkyckling (Marcus recept) med rostade rotfrukter, sallad, sparris, klyftpotatis, inlagd vitlök och mozarella/tomat-fat. Muuums!
Sen åt vi DIRT till efterrätt. Är en superrolig efterrätt jag lärde mig från The little couple (som jag modifierat lite).
Den består av jord, lera och maskar. Haha! Alltså krossade Oreos, chokladmousse och godismaskar.
 
Sen mös vi i soffan och kollade på KHK-AIK (jaaaaa vi är kvar i SHL!). Avgjordes igår. Sen kollade vi på film och mumsade fruktfat och påskgodis.
 
Totalt lyckad kväll!
RSS 2.0