Prästdagar i Lund

Hemkommen och helt slut efter 2 dagar i Lund med ca 400 präster på samma ställe. Vi har ju såna dagar i stiftet när vi alla samlas för att lyssna på föredrag och fortbilda oss ihop + skoj på kvällen. 

Årets tema var artificiell intelligens och det var ju så spännande! Lunchade först med gänget innan vi skrev in oss på AF-borgen där vi skulle vara. Allt inledde med Kraftwerks Robot Song och det vart föreläsningar med matematiker, samhällsanalytiker och religionsetiker om jag minns deras titlar rätt. Plus några barn som snackade om en bok i ämnet med biskopen. Bra grejer! I matpausen hade vi (det vanliga plugggänget, numera prästgänget) bokat ett bord på TUGG burgers och det var banne mig gott! Synd bara att vi inte hade så lång tid för käk. Sen en kväll med robotshow och livemusik + pubkväll. Himlans trevligt men tillslut gav Rebban, Marike och jag upp och åkte hem till Reb för att sova över ihop.

Frullen, fix och tillbaka till AF. Andra dagen började vi tidigt och fortsatte på ämnet med föredrag och panelsamtal, fika och slutligen en mässa i domkyrkan ihop. Avslutade med lunch med några kompisar och åkte sedan hem och däckade i soffan.

Är verkligen totalt slut nu! Himlans kul att få hänga med gänget och prata med så många välkända och nya ansikten under dessa dagar. Inser hur liten kyrkans värld är när man har koll på så många kollegor. Haha! Fast jag blir helt slut är det så roligt att se alla där. Men nu får det vara med att socialisera ett tag. 





Stötte på Johan Wester där med (ja, han är intresserad av sånt här med teologi och vetenskap).


Sista arbetsdagen imorgon innan föräldraledighet! 😱








RSS 2.0