Lite bad och lite sängbygge

Wohooo sommaren är verkligen här! Och igår jobbade jag bara till 14 så jag och M gav oss av till Lommastrand och badade. Som jag älskar att bada 😍 Sen tog vi självklart en glass i den varma sommarkvällen och bara njöt. Men det varade inte länge för vår nya säng kom igår så hem och montera ner den gamla först och sen upp med den nya. Alltså vi kommer nästan alltid överens jag och Marcus men när vi ska bygga möbler så är vi alltid ovänner xD jag vill göra saker själv på mitt sätt och Marcus är bara allmänt tjurig 😉😉 (mycket objektivt detta). Men vi fick ihop sängen och det blev superbra och direkt när vi är klara är vi alltid vänner igen. Skönt att gå från 140 till 180 måste jag säga. 
Resten av kvällen chillade vi och drack öl på balkongsoffan. 
Ljuvliga varma sommarkvällar!
 
Och nu är vardagsrummet ockuperat av vår gamla säng 😂
 

Somrig onsdag på balkongen

Igår vart det supervarmt! Man tackar ja, vädret. Dessutom slutade jag tidigt från jobbet så Leo kom hem till mig och M för att spela spel (jag vann) äta pannkakor och hänga. Sen kollade Marcus på fotboll så vi kollade på filmen Norbit. Haha så bra, så min humor! Älskar Eddie Murphy! Efter hade vi bara gött häng på balkongen hela kvällen i sommarvärmen där vi bara snackade och drack vin/cider. Som jag längtat efter detta!
 
 
 
Idag kom förresten 2 helt nya människor till världen! Både min kompis Alexandra och en vän jag halvkänner, Andreas fick idag varsin supersöt bebis. Stort grattis och lycka till ❤

I en kolonilott i lund...

...hade jag en så underbar kväll idag. För efter jobber mötte Beatrice och Henrik upp mig så gick vi till Viggos och köpte med oss burgare och sen raka vägen till Henriks kollnilott. Men gud vilket paradis! Antagligen enda stället i skåne där det inte blåser och vi var omringade av natur med massa fina blommor, träd och annan grönska. Och Henriks stuga var en charmig 40-tals inredd liten sak med stor trädgård med massa äppelträd. Loved it! 
Vi bara åt våra burgare och pratade bort hela kvällen.
 
 
RSS 2.0