Hösten är här!

Börjar direkt med att höstmysa nu när de är grått och regnigt ute... som jag älskar det!
Tog en låååångfika med min vän Ylva igår på e-house. När jag kom hem började Marcus och jag boka boenden i USA till vår road trip. Wiiiie!
 
 
 
Idag började dagen med bibelsamtal, sen plugg och skola. Dagen blev också bättre i min favvo UNIF-kofta. Nej låter kanske inte som en superspännande dag, men jag är väldigt glad för vardagarna med. 
 
 

Måndagsmys och tisdagsdejt

Igår kom Johanna hit från Karlskrona för att hälsa på! Yey! Vad jag gillar min Johanna. Så efter vi grupparbetat i skolan hämtade hon mig och vi kollade film och förberedde kvällens efterrätt. Sen kom Annie och då lagade vi alla smaskig mat ihop (rostbiff med en varm sallad av butternut, potatis, chevre och bladspenat med rödvinssås). Supermysigt häng med lite öl och vin och massa snack till maten! Haha dessutom satte vi på lite cheezy romantic dinner music. Sen gav vi oss självklart på tobleronemoussen efter och drack lite vin i soffan resten av kvällen. Tur vi är studenter så måndags-vin är ok. ✌
 
 
 
Som tur va sov Johanna över så vi dock spendera mer tid ihop! Så vi åt frukost ihop och vart ute och gick en runda inna Marike kom. Vi hade ju bestämt lunch-dejt så de blev en trippeldejt med favvosallad till lunch och massa snack.
 
Inga konfirmander idag, slut efter senaste dagarna så ikväll ska jag och Marcus bara boka lite USA och kolla igen alla program vi missat.
 
 
 

Och så blev vi med barn...

...över helgen! (Haha) Småsyskonen kom i fredags när pappa skulle iväg till gbg på opera. Vi köpte hämtnat, godis och slog på en film och körde fredagsmys all the way.
 
Lördagen hade dom peppat inför länge, lördag åkte vi till Leos lekland! Och herre vad stort det stället är! Efter att ha lekt, busat och spelat hela dagen köpte vi med oss sushi hem och åt framför en film.
 
Söndag drog vi till eslövs äventyrsbad och hade massa kul innan pappa och kom och hämtade dom. Himlans tomt när dom åkte. Älskar såna helger när dom hälsar på och vi bara gör massa roliga mysiga saker.
 
 
RSS 2.0