Sommarkväll

Livet är så himlans bra. Just här, just nu.
Första sommarkvällen spenderad på vår balkong. Balkong-soffa is the shit alltså 👌
 
 
 

En helg i Göteborg

Kashade in vår julklapp från mamma och Niklas denna helgen för vi drog till Göteborg ihop.
Lördagen började med hotellfrukost och sen drog hela sällskapet till Liseberg för en heldag. Åkte för fullt och eftersom det inte vert lika mycket folk (som annars när vi åkt på sommaren) så hann vi med allt vi ville. Favoriterna är lätt balder, helix, lisebergsbanan, flum ride och kållerado. Är en sucker för berg- och dal-banor med är sååååå feg för typ nedsläppet, spökhuset och det otippade parisehjulet som vi gav oss upp i. Bet ihop för att inte skrämma Linnea men kände hur paniken växte när de knakade... huuuuuurrrr...
 
Men för första gången i mitt liv vann jag på chokladhjulet! Hurra! Spelade bara en 20a på en bricka (Marcus turbricka) och vipps så vann jag storvinsten. Mumma!
Vill påpeka den genuina lyckan i bilden! 👆
 
Blöta efter en tur i flumen
 
På vägen hem hälsade vi på min lille kusin Wille, farbror Martin och Wandena i kungsbacka. Mumsig fika och urgulligt sällskap var en bra uppladdning inför hemresan.
 
Tack mami med familj för denna supermysiga, roliga helg ihop.
 
Nu sitter jag och pillar på mobilen medan alla Ekbergs följer handbollen intensivt. Underhållande är dom i alla fall.
Ursäkta min fula smygbild, haha.

En sista VGs på riktigt!

I onsdags gick vi med gamla lundagänget ihop på Västgöta nation en allra sista gång innan Elin flyttar  (snyyyft snyft).
 
Kvällen va så trevlig med dryck-jenga, dans och sen ut för ännu mera dans hela natten lång. Svettiga och dana gav vi oss sen hem och Marike fick följa med som mitt kvart-i-2 ragg. Haha skämt å sido så sov vi i min lägenhet i lund.
 
Torsdagen började vi med sovmorgon och sen ner till stan för café-frukost innan vi åkte hem åt varsit håll.
 
Men herre guuuud Elin vad jag kommer sakna dig när du flyttar! Tänk att vi presenterade oss och skakade hand den där första dagen i skolan för 4 år sen. Tiden har gått så himla fort sen dess och vi har haft en himla massa kul ihop. Lund kommer inte alls bli samma sak utan dig men jag är glad att du får fortsätta med nästa roliga steg i livet och flytta till stockholm med din kärlek. Du har lärt mig massor, jag hade inte vart likadan som jag är om jag inte lärt känna dig. Detta är dock inte hejdå, bara på återseende! Vi är för bra vänner för att sluta ha kontakt, nu får vi bara anstränga oss mer. Hehe. Men på återseende då min crazy cat lady vän.
Bjuder till din ära på en toabild från VGs med blä(s)kfisken, för de är sånt som bara du och jag kunde göra ihop. 

 
RSS 2.0