Zakynthos del 2

Dagen efter moppeturen var vi alla slut så en dag i Olivlunden var nice. Visst låter det fint med Olivlunden! Det var stället vi låg i solstolar hela dagen mellan poolen och havet, omringade av olivträd. Underbart. 
I alla fall! Dagen fixk avbrytas mitt i för Sveriges VM-match. Så vi tog på oss Sverigetröjorna och gav oss tillsammans ut från hotellområdet upp till närmsta bar och hejade där ihop. Svettigt värre emellanåt så gick det ju bra!

Tisdagen var vår sista dag som vi passade på att njuta av i solen och emellanåt i poolen och havet. 

Onsdag vart det hemfärd vilket kändes både skönt och tråkigt. Vi hade det så himlans bra där och det var så roligt att vara tillsammans. Men jag tycker om vår vardag väldigt mycket så det är också skönt att komma hem till sina rutiner och allt. 

Tack för den här gången Zakynthos!!!


Zakynthos

Vi har det himlans bra här! All inclusive på femstjärnigt hotell så vi äter och dricker gott, solar och badar hela dagarna. Men det finaste är att vi får göra det tillsammans. Jag, Marcus och våra familjer. 


Andra dagen vi vart här fyllde svärmor 50 (anledningen till resan) Så vi firade henne med sång, bubbel, presenter och födelsedagsflaggan dök upp på bordet. Senare på kvällen åkte vi in till Zakynthos huvudstad och strosade runt. Så mysigt.


Igår hyrde vi mopeder och gav oss ut på äventyr på ön. Vi fick uppleva vackra vyer, superblått vatten och diverse sevärdheter (typ Greklands största flagga som var nedplockad för dagen). Men bäst var det att åka runt på moppe och känna sig så fri och bara få uppleva alla små byar och berg. Vackra Zakynthos. Ett och annat regn stötte vi på men då vart det som tur var lunchdags.

Sweden Rock Festival

Som vanligt återvände Annie och jag till vår bästa plats (det är ju typ som julafton varje gång man kommer dit), Sweden Rock! I år hade vi bara endagarsbiljett för att det gick inte ihop med resten av livet men det går bra det med. Vi fick ju se massa bra band och huvudgrejerna som vi längtat efter: The Darkness och Ozzy med Zakk Wylde. Hurra! Trots den galna värmen finns det inget annat ställe jag hellre skulle vart på. Älskar våra srf-dagar massor. Och kul att stöta på flera kompisar och lite kändisar med.
RSS 2.0