Viva Las Vegas

Vår sista heldag på resan, sista dagen i Las Vegas. Så vi gick upp tidigt och handlade frukost upp till rummet. Sen mot LV-skylten! För den besöker många så vi tänkte att det var bäst att vara där innan alla andra. 


Sen körde vi till downtown och shoppade lite och kollade in lite wedding chapels. Men hur coola är dom inte!? Gick tillochmed in på A Little White Wedding Chapel och kollade och mötte den snälla personalen som grattade oss till äktenskapet och gav oss ett papper med fina äktenskapsråd. Gulle. 
Sen lämnade vi bilen på hotellet och gick och spanade in gatan och New York. Där spelade vi lite spel och köpte kaffe innan vi fortsatte till hotellet. På hotellet badade vi i poolen och fatta vad coolt! Att båda precis bredvid eiffeltornet lixom. Det var himlans härligt i värmen.

På kvällen fixade vi oss och åkte för att ut och äta. Och vi hade spanat in Peppermill som vi fått rekomenderat. Ballt ställe med supergod mat. Och envist skulle jag ha efterrätt så den tryckte jag i mig och var äckligt mätt sen. Lätt värt!
Efter körde vi till skylten en gång till för att se den i mörker och sen till downtown och spanade in hur det var där. Och jovars, coolt men mer vanligt party och ungdomar som festar. Typ som vilket annat ställe som helst. När jag föredrar uptown LV som är one of a kind. Så vi drog tillbaka till vårt hotell och tog en drink och spelade på casinot. Inte blev vi rika inte men kul att ha provat. Kom inte i säng förrän 02, så nöjda med vår dag! 

Oh! På vägen spottade vi McGregor i sin bil med innan den här megamatchen som hölls i LV. Spottade inspelning inför det också. Coolt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0