Mot Orlando!

Så lämnade vi också vår lilla charmiga motellstuga för att köra vidare igen. Äslakr att leva så här med att flytta från ställe till ställe. Men knall vi lämnade Ft Myers stannade vi för att bada på en snäckstrand! Så fint med vågor som slog över snäckorna. Ni kan ju tänka er det fina relax-ljudet. Där hängde vi ett tag innan vi fortsatte den långa vägen till Orlando med bara några få stopp. 

I Orlando började vi med att köra förbi wonder works och fota det lite snabbt (det uppochnervända huset på bild). Vi körde också förbi klubb Pulse här där det hemska dådet hände för ett tag sen... fy fan alltså. Så ledsen man blir av att sånt händer. Men fint hade staden, konstnärer och människor gjort utanför till minnet av alla som miste livet i skjutningen.


Vidare körde vi runt Disney world området för att snoka lite. Gick dock inte att komma nära så vi fick nöja oss med den fina skylten innan. Längtar massor nu tills vi ska till Disney land i L.A!!! Drömmar som går i uppfyllelse eftersom jag velat åka dit en jag va liten. 
Sen tog vi en sväng via ett outlet och shoppade lite med innan vi åt och åkte för att checka in på vårt hotell.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0