Skånes djurpark

Vi har haft en så trevlig helg! 

I fredags fixade vi oss fina , Nicole och jag, och hämtade sen upp svärmor. BABYSHOWERDAGS för tre tjejer däribland vår Alex som bär Nicoles lilla nästkusin i magen. Supergod mat, lekar, fika och så trevligt häng. Vi stannade sent!



Lördagen var det dags för en dag på Skånes djurpark. Eslövs bostäder där vi bor bjöd sina hyresgäster på en dag så vi passade på och tog med farfar. Farmor jobbar på ebo så hon var redan där och vi kunde strosa tillsammans alla 5. Pappan och farfarn Ekberg kollar dock vääääldigt noga på ALLA djur så vi tjejer drog i förväg och åt glass. Hem till farfar sen för att grilla och till kvällen sågs vi alla hos oss för eurovision! Tyckte inte rätt låt vann men det tycker jag ju typ aldrig... inte sen Lordi! (Överdriver bara lite).




 Söndagen sov vi ut (bra med bebis som gillar att sova), donade lite hemma innan vi drog till Trollsjöparken för att käka lunch och glass. Megafint väder ju! En lång runda innan vi gick hem och planerade lite semester och sen vi landade framför Tv:n. Lugnt och skönt!







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0