Julen


Julen brukar vi ha mycket att göra och även i år + första julen som präst.

Lillejul firade vi hos svärisarna med Marcus farmor och uppesittarkväll. Bingo fick vi allt med! +Viktigt att äta mat som inte är julmat den dagen. Vi sov över där och vaknade på julafton där för traditionen Tintin, Scooby Doo, nötter, en liten julklapp och frukost ihop. Under dagen bar det vidare mot firande i Eslöv med Marcus släkt och som vanligt Kalle Anka, supergott julbord, tomten, en låååång julklappsutdelning nu när vi var så många och lika lång tid att öppna paket. Galet vilka öar med paket vi lyckades bilda! Vi hann dock med lite gröt också, Marcus och jag innan vi skulle vidare mot Veberöd och jag skulle ha midnattsmässan. Mycket folk och jag fick tjänstgöra med den andra präster Agneta. Allt flöt på himlans bra och det blev en fin mässa.
En trevlig jul med folk vi tycker om och både allt det hektiska och det lugna hann vi med.

Juldagen = sovmorgon innan vi for till Karlskrona och till pappas. Julklappsutdelning där med familjen, farfar och farbror med sin familj. Juldagspizza och filmkväll följde på det.
 Annandagen tog vi lugnt och hängde ihop alla innan Marcus och jag skulle mot tredje och sista firandet hos mamma. Julklappsutdelning, mat och julklappslek. Så kul!
Men nu får det vara lite nog med julfiranden, nu har vi ju haft en massa och så här vi fått massor av fina saker med. Som en iPad, nya vårskor, presentkort på både kläder och restaurang (så vi kan ut och äta på dejtkväll någon gång när bebis är född), morgontofflor, disneyfilmer, bidrag till dator och annat smått och gott. Tack alla för allt!
Nu ska vi bara vara i Karlskrona och ha semester de närmsta dagarna. Så skönt att slippa alla måsten och vara hemma hos mamma.

God jul allihopa!

RSS 2.0