Ny vecka, massa nytt!

Ja denna veckan har jag varit upptagen över öronen! I måndags började jag nämligen en ny kurs som inte är på universitetet (!!!). Första gången på 3,5 år och det är superskönr med omväxling. Nu går jag nämligen på Svenska Kyrkans Utbildningsinstitut, förkortat Skuttis... haha!
Kursen hete Pastoralteologisk Grundkurs vilke alla blivande präster måste gå. Detär nu som vi äntligen får börja smått med att lära oss det praktiska som väntar i prästyrket.
Dessutom går jag också med värdelns bästa kursare <3
 
 
 
I tisdags klippte jag mig och så var mami i Malmö så vi passade på att ses hon, jag, M och hans föräldrar. Vi åt buffens på roseg garden i malmö och dom har verkligen supergod mat!! Mongolisk BBQ, sushi, friterade grejer, ja allt man kan tänka sig i en asiatisk buffé och mjukglass till efterrätt. MUMS!
 
 
I onsdags spenderade Marike och jag en hel dejt-dag så vi åt lunch ihop på Vigguos burgare, fikade semlor och gick på historiska muséet i lund. Sen vart vi även på lunds stifts stiftmöte som bjöd på trevligt sällskap och tårta.
 
 
 
Torsdagen var det plugg på uiversitetet (ja jag går på både skuttis och uiversitetet paralleltpå halvfart denna terminen).
 
 Idag är det äntligen fredag och jag ska vila ut efter en fullpackad men kul vecka. Middagsbönen i domkyrkan var mitt enda måste (ett superkul och totsltfrivilligtmåste) så nu tänker jag bara fredagsmysa i soffan med M.
 
 
 
Trevlig helg!
 
RSS 2.0