Zoo och mors dag

I fredags drog jag och Nicole som sagt till grannen och firade att hon gått på mammaledighet. Vitnamesiska vårrullar, alkoholfritt bubbel och choklad blev en bra kväll. Sen hem till en trött man, la bebis och försökte kolla Solsidanfilmen (men någon somnade). 

Lördagen sov vi länge och drog ner till marknaden en stund innan vi drog på familjeäventyr! Över bron till Köpenhamn och in på Zoo. Det var ju Marcus födelsedagspresent som har fick casha in nu. En mysig heldag bland alla coola djuren och vi käka, åt glass och shoppade såklart någon pandasak till Nicole. Så söta bebisgrejer de hade där med pandor. Åkte inte hem förrän de stängde nästan och inom Max på vägen hem. Bebis var slut efter en lång dag så hon fick sova och vi kolla klart filmen och käka godis. 




Idag är det söndag. Men inte vilken söndag som helst! Det är min allra första mors dag och den har varit och är fortfarande perfekt. Det enda som kunde vsrt bättre hade vart om jag fått träffa min mamma. I alla fall, vaknade till presenter och mys i sängen, mannen köpte hem frall-frukost och sen fick jag lite egentid för att långduscha och färga håret. Sushi till lunch, soffmys med en sovande bebis i knät och sen hem till svärföräldrarna. Nu har vi käkat och ska kolla Hockeyfinalen och äta marängswiss. Mums! Hoppas alla ni mammor där ute har haft en bra dag. Det är verkligen livets liv att få vara en mamma och älska någon så gränslöst. Något som absolut är SÅ värt att fira.




RSS 2.0