Snor, snor snor...och lite praktik

Ja jag har väl bara fortsatt mitt förkyla liv de senaste dagarna. Men däremot kunde jag inte ligga hemma längre för jag får inte missa praktik... så både igår och idag har jag släpat mig dit. Och puh! Det är jobbigt när man inte känner sig bra. Men det är ju så kul! Önskar bara jag slapp denna förkyldhjärna och förkyldkropp så jag kunde fokusera till max.
 
Hursom fick jag igår vara med på gudstjänst för små och stora (ja sjukt mys med alla bebisar och barn), lunchmässa, sopplunch och sen förberedande för påskspelet vi ska ha. Jag har fått en fi roll ska ni veta! Mer info kommer om den. Sen Bestod resten av onsdagen av att vara död på soffan.
 
Idag fick jag sovmorgon (välbehövlig sådan) och sen liturgisk sångövning med musikern i församlingen. Et varade inte så länge som jag tänkt så hade en del dötid... men då passade jag på att gå hem till Rebban som bor i närheten! Vi hade det så mysigt med te och snack i hennes soffa medan regnet öste utanför. Bäst att ha såna bra vänner man kan smita hem till. Sen upp till församlingshemmet igen för att öva påskspel igen. Ikväll har jag fortsatt att vila mig på soffan. Snoret bara rinner å rinner så jag tillåter mig själv att inte göra många knop så länge det känns så här.
RSS 2.0