Shoppingdag i New York

Började dagen med frukost på hotellet. Frukosten här är ok btw, mycket socker och ljus bröd, men det var väntat. Men också frukt och flingor vilket känns ok. Dock är tyvärr en del fördomar om USA sanna... superflåtiga munkar finns det gott om på frukosten och allt äts på plasttallrikar med platsbestick. Ouch! Stackars miljön.


I alla fall. Efter frukost begav vi oss ut på 5th Avenue för att shoppa! Kollade urban oufitters, jet set jewlery och handlade på Adidas, Victorias secret, i gift shops och i NBC-affären som hade FRIENDS-saker! Lycka. Hittade HBO-affären med men kände att jag shoppat nog så inga Game of thrones grejer fick följa med hem tyvärr. Efter att ha shoppat i en evighet (i massa fler affären en jag nämnde innan) fikade vi i Central park på någon skum glas som bestod av massa små pluppar. Dippin dots kallas det, haha. Gött men skumt och varför inte vanlig glass bara? Oh well. Kul att testa. Efter det en paus på hotellrummet och sen ut igen för att åka upp i empire state building innan det blev mörkt. Där var vi och ca en miljon andra människor också... Men mysigt var det och fina bilder fick vi. Det här med att se solnedgången från emipire hade varit sjukt romantiskt om man inte gjort det inklämd bland alla andra. Men lite mysigt var det i all fall med Marcus bredvid då.
Tid tog det så efter orkade vi inte vara bland människor mer. Köpte hem mat rill hotellrummet och åt här medan vi kollade på sjukaste tv-programmet, candy Crush. Haha, att man kan göra tv av allt. Nu är det sängen som gäller! G'night.

RSS 2.0