Roadtrip 19

Ja jag har så mycket att ta igen så det går inte. Ni får snabbversionen helt enkelt.

Vi hade först såna mysiga dagar på Öland i en stuga som vi hyrt ute på landet.
Åt kroppkakor, gick på loppisar, kollade på både långe Jan och långe Erik, badaoch träffa vänner på böda, Borgholm, borgholms slottsruin och Solliden. Och när bebis sov hade vi spelkvällar ihop Marcus och jag.

Uppåt i landet och på vägen stannade vi och åt glass på smultronstället i Söderköping! Bästa glassrestaurangen there is!

Sedan bar det av till Kolmården där vi checkade in i en stuga på skogscampingen bredvid. Upp till ert varmt Kolmården (för varmt för en bebis) men där var vi hela dagen och kollar djur, åkte wildfire och safarin. Hade 2dagars men andra dagen gick vi och badade och hängde vid stranden istället på förmiddagen och gick in till parken på eftermiddagen. Bättre för en bebis.

Nästa stopp: Uppsala! Silverbibeln, slottet, domkyrkan, ute och åt, hotellövernattning och hotellfrulle, Ulva kvarn och gamla Uppsala.
Vidare till Gävle där vi åt på Amerikansk saloon, furuviksparken och sen träffade vi Joachimssons å däribalnd Sarah. Hon ute i världen som är lik mig så det är löjligt. Och vi hittade varandra på Instagram och sågs nu i verkliga livet. Coolt.

Nöjda och trötta begav vi oss sedan hemåt efter 2 veckor på vift. Borta bra men hemma bäst. Eller borta behövs för att hemma ska vara bäst.














Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0