Hemma igen

Nu är vi hemma och jag är så hiiiimla resebakis... Ni vet den där känslan när man kommer hem och man inser att ja, nu är resan över. Nu är vi hemma och tillbaka till det vanliga livet. Som en bakfylla efter en riktigt bra utekväll! Det känns ganska deppigt faktiskt. Yyyyyyl! Vi båda längtar tillbaka något sjukt till värmen, till sällskapet, till badet, till yogan, till kvällarna när vi gick längs stranden, maten, lukten... ja allt!
 
Det vi inte alls saknar är sandlopporna, att man inte fick slänga toapapper i toan och den hårda sängen. Det ska vi njuta av här hemma nu. Jag har sakat mina vänner med så dom ska bli kul att träffa imorgon. Jag älskar ju mitt liv här! Men innan var vi påväg mot ett äventyr som vi väntat på i över ett år, nu är vi bara hemma från ett.
Tur att vi har planerat ett till äventyr framöver. En bit bort dock.
 
Sista dagen gick vi upp tidigt för att äta frukost och passade på att bada ipoole, i havet och lapa dom sista solstrålarna. Satt på stranden och bara njöt och kollade omkring mig. Sen vid 14 (Thailändsk tid) tog vi vårt pick och pack och åkte med taxin till flygplatsen. Där chrckade vi in och satt sedan och väntade på flyget till Bangkok i några timmar. Inge vidare kul flygplats heller men det dög. Sen vart det flyg i en timme och väntan (och mat) i Bangkok från kl 21.00 till planet till Köpenhamn gick kl 00.55. UUUUUGH! Där var vi trötta!
Flygresan gick väl hyfsat med världens skrikande unge och en snakrande gubbe precis framför. Men lyckades sova några timmar ändå innan landning 07.00 (Svensk tid nu)
 
Sen sa vi hejdå till familjen Blomkvist och åkte till Eslöv. Mamma och la familia passade på att käka här hos oss innan dom åkte vidare (ja vi käkade korv med bröd kl 9 på morgonen).
 
Nu sitter vi häroch längtar tillbaka medan vi ska komma på saker att laga själva. Suck nu är semestern över och det känns en aning tomt. Men men det känns nog bra imorgon igen!
 
Sista bilderna från Thailand.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0