Kalas och Halloween

Helgen spenderade vi utanför Skåne. Trött kropp men ingen förkylning har brutit ut så varför sitta hemma... 

Lördag körde vi till Kungsbacka för att gå på min kusin Willes kalas. Söta unge! Så roligt det är att träffa honom och så han växer. Och roligt att träffa alla som var på kalaset också så klart. Vi fick lite bebissaker med oss som Wille inte behöver längre så bilen packades med en spjälsäng + tillbehör som ska vara hemma hos farmor och farfar och en jättefin babysitter. Wille tyckte babysittern var bra att vila på även för en 4-åring men gick sedan med på att ge den till bebisen i magen som han ska hälsa på. Goa unge.


Sen åkte vi in till Göteborg och mötte upp Anna och Leo för att gå på Lisebergs Halloween. Och de gör det så bra med pumpor och coola dekorationer överallt, zombieland och skådespelare. Läskigt. Älskar det. Dock var det mer folk än tidigare år när vi vart där så det var lite drygt att folk ska knuffas och så vid zombiestället. Inget för en gravid kvinna så vi gick inte dit mer utan tryckte istället sockervadd, spelade, åt och gick på de andra ställena.


Söndag vaknade vi hos Anna i Halmstad där alla sovit över. Började med lyxfrukost och tog det lugnt innan vi gav oss till ett köpcentra och kollade lite grejer. Köpte med oss mat och kollade på film och avslutade med en fika innan Marcus och jag åkte hem igen. Supernöjda med vår helg! 

Å det tar på ryggen att sitta länge och att gå länge men det får vara så. Passar på att göra saker så länge vi kan och det inte är allt för hemskt för kroppen. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0