Planerar för nytt

Vi skulle åkt till Karlskrona i helgen men vädret var ju inget att hurra för. Varning för halka på vägarna och dessutom var vi så trött efter att ha jobbat förra helgen båda två. Så en helg hemma var ändå inte 100% fel (fast vi självklart ville träffat familjen i kna). 

Så fredagen var vi hos Alex och Pontus dör vi åt tacos och kollade tv. Klassiskt fredagsmys.

Lördagen åkte vi till olika möbelaffärer runt Malmö för att spana till vår NYA LÄGENHET! Jajjamen vi ska flytta den 1:a maj. Så nu har vi många bra idéer. Bla denna fåtölj vi köpte i malmö 👇.  Sedan kollade vi mest vad vi vill ha, vi kan ju inte handla på oss grejer innan (utom tulpaner, det kan man alltid handla). Kvällen hängde vi hos svärisarna och åt god mat och kollade mellon. Min svärfar kan verkligen laga mat 😋.



Söndagen blev en lite kaosdag eftersom vi bestämde oss för att sälja av lite möbler. Folk ringde som tokiga och vi sålde både soffan, soffbordet, skobyrån och köksstolarna. Haha. Men soffan ska vi förvara här till flytten så det blev en bra deal 👍. Och måste erkänna att jag gillar att leva lite enkelt här nu med mindre möbler. Känns mysigt!
Resten av dagen vart vi ute och gick, kollade tv och dokumentären om Ubåtsfallet. Galet.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0