Lars Winnerbäck och 2-årskalas

Fredag var jag som sagt ledig så efter en lugn dag, när Marcus kom hem, packade vi picknick och fixade oss för att dra mot Sofiero. Eller först mot Svalöv med Alex och Pontus där de skulle lämna lille Adde hos sin mormor och så fick vi käk. 
Sen mot Sofiero där vi slog oss ner på gräset och lyssnade på Bob Hund till fikat. När väl Lasse kom ut på scen sprang Alex och jag fram och stod i publikhavet och dansade och sjöng med. För det blir inte somrigare än att lyssna på Lars Winnerbäck live en varm sommarkväll. Men kvällen avslutades tillsammans med våra män bak vid filtarna. Hur mysigt som helst.

 

Lördagen vart det 2årskalas för Adde (hur blev han så stor så fort!?!). Vi kom lite tidigare för att hjälpa till och leverera lunch och sen kom resten av tjocka släkten. Marcus släkt alltså. Haha.
Det bjöds på tårta, supergoda bullar och frukt och Adde fick massa fina presenter. Tror han var nöjd med det hela! Efter packade vi ihop oss från lokalen och åkte hem (vi bor ju grannar med P och A) och så käkade vi alla middag på kvällen ihop innan 3 av 5 gick för att sova efter en fullrulledag. Och nä det var inte jag, Alex eller Adde som höll oss uppe.




Tack vår favoritfamilj för en trevlig helg! 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0