En riktig hösthelg

För en gångs skull hade Marcus och jag ledigt den typ i våras! Så vi tog en mysig helg ihop som började med att hämta ut VÅR NYA BIL! Japp, vi bytte in vår fina Volvo (det kändes lite sorgligt) till en nyare Audi A4 (det kändes superbra). Så premiärturen bar först till Kiviks för att gå på äppelmarknaden. Där spanade vi in äppeltavlan, köpte lite äpplen, karameller och must och käkade äppelburgare som vart sjukt gott. Sen körde vi vidare till ett superhemtrevligt café med kakbuffé. Efter det en runda på loppis och vidare mot

Mandelmanns gård. Vilket var mysigt för där fanns små grisar! Vi hann också inom att kolla på Marcus bror som spelade fotboll innan vi avslutade utflykten i Smygehuk (Svergies sydligaste ställe).
Nöja och glada drog vi hem till svärföräldrarna på käk och kvällshäng.

Söndagen blev lite lugnare så vi sov ut innan vi åkte till Lund för skördefest i stadsparken! Solen sken och vi fick promenera bland massa ekologiska, hembakade, hemodlade och hemgjorda saker. Vi tog oss en kravfika, kollade in djuren och musttillverkningen, köpte ekologiskt te och tog en promenad i parken. Vilken härlig dag. Sen köpte vi hem munkar och latade bort söndagen. Precis i min smak!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0