Familjehelg och katter

I fredags hängde jag hemma och fick en mässa plugg gjort innan det bar av not lund. Först för att shoppa födelsedagspresent och en kaffe ute i höstsolen med Leo. Så härligt. Sen mötte vi en massa kompisar för att mingla med många av våra framtida kollegor i Lunds stift. Både diakoner, pedagoger och präster. Tyvärr vart där inga musiker. Men vi åt pizza, drack öl och spelade personbingo innan vi samlades för samtal.

Sen för jag direkt hem för där väntade min familj hos svärföräldrarna. Åh vad glad jag var att vi alla skulle spendera helgen ihop! Det var ju en viss tonåring födelsedag så henne skulle vi alla fira med saker hon gillar.

Lördagen åt vi alla smarrig frukostbuffé ihop innan vi för på varsit håll. Några mot Bounce och mamma, svärmor och jag mot emporia där vi shoppade tills Linnea kom. Då käkade vi lunch, drack kaffe och shoppade lite till innan vi gick över till Malmö arena för att se Cats! Den vart bra. Bra musik och memories är ju alltid em fin låt. Lite tråkig i början kanske och lite knepig på grund av ingen handling men det löste sig. På kvällen åkte vi tillbaka till svärföräldrarnas och åt oss proppmätta och spelade spel. 

Söndagen åt vi frukost ihop innan familjen skulle hem. 

Hoppas du är nöjd med din födelsedagshelg Linnea! Jag hade i alla fall det men fort gick den.

Resten av söndagen spenderade jag och mannen hos svärföräldrarna och planerade vår resa till NYC
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0