Från Grand Canyon till strutsfarmen

När man har en dag i Grand Canyon måste man ju upp tidigt för att kolla in soluppgången! Så det var vad vi gjorde. Kl 05 ringde klockan och vi gav oss mot Yaki point för att sitta där på klipporna när solen steg. Tyvärr hade vi otur med moln men det var vacker ändå. Hela GC är vackert! Fast jag sett så mycket bilder insåg jag inte hur mäktigt detta var innan jag sett det själv. Häftigaste känslan att sitta där uppe och att kolla över kanten.


Efter vi suttit där ihop i soluppgången åkte vi hem till stugan och sov en timme innan vi åt frukostbuffé. Efter frukost åkte vi till några andra points för att se så mycket av GC vi kunde. Wow. Jag fattar knappt att vi vart där. Oslagbart!

Vi var ju tvinga att lämna någonting så motvilligt åkte vi vidare. Men äventyret fortsatte längs Route 66 och vi körde genom häftiga små byar. Som Seligman! En supermysig liten by med massa små söta shops där vi handlade lite och avslutade sedan med att äta på det berömda Roadkill Café. Mumsiga buffalo burgers och coolt ställe.

Vägen bar vidare mot dollar springs. Men innan vi var framme stannade vi och kollade solnedgången över bergen (Ja ni kanske listat ut att vi gillar solnedgångar vid det här laget, haha). Dollar Springs är ett liiitet samhälle ute i öknen och där skulle vi bo, på en strutsfarm. Coolt! Så vi checkade in i vår gigantiska stuga med veranda, 2 sovrum, 2 badrum, kök och jättevardagsrum med öppen spis. Där skulle man haft fler dagar att njuta av allt. Men för oss blev det att njuta en stund av Internet och sedan sova.

Lillemmish- mode - inspo
2017-08-24 @ 08:57:32
URL: http://nouw.com/lillemmish

fräna foton! =)

ha en toppen dag
kramizzz
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0