Alligatoräventyr

Tidigt på morgonen för vi från Key West för att köra vidare med målet Fort Myers. På vägen hade vi dock några stopp i Everglades. Så vi stannade på indianernas marker för att besöka träsket. Åkte därifrån airboat ut i våtmarkerna för att spana efter vilda aligatorer. Och 2 såg vi faktiskt med. Men rundan var mysig i övrigt med i det fina landskapet. Och så fick vi besöka en by som en indianstam bott i tidigare. Coolt!


Nästa stopp var i en gigantisk nationalpark i Everglades där vi hyrde cyklar. Cyklade i 1,5 timme i supervärme men såg dock inget mer spännande än någon groda och fågel. Men lite häftigt vart det ändå att cykla där.

På vägen mot Fort Myers svängde vi sedan in på loop road. Och där bland alla våtmarker och träd såg vi flera aligatorer ligga i vattnet. Nu snackar vi inte någon tur eller så utan totalt vilda var de! 

Sista stoppet på vägen (när vi höll på att dö av hunger) blev på det supermysiga Mels diner. Och vilken mat, så gott. Vi tog varsin milkshake to go också innan vi körde vidare till vårt motell, checkade in och dömande ungefär.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0